Bu ünlü futbolcuyu tanıdınız mı? Bir dönem Kayserispor forması giymişti

Kayserispor'da efsane Başkan Mete Eke döneminde sarı-kırmızılı takımın başarısı için ter döken ismi tanıdınız mı? Seyit İçgül ve Mustafa Türkmen ile aynı karede poz veren bu isim, Kayserililere selamı var. Detaylar Kayseri Haberinde...

Bu ünlü futbolcuyu tanıdınız mı? Bir dönem Kayserispor forması giymişti

Kayserispor’da Seyit İçgül’ün yanındaki eski futbolcuyu tanıdınız mı? Bir dönem Sarı-Kırmızılı takımda forma giyen, tecrübeli isim şu anda hayatını İzmir’de sürdürüyor. Spor camiasından uzak bir hayat süren isim, yüksek teknik kapasitesi, attığı çalımlar ve gollerle Kayserispor’a damgasını vurmuştu. 

Bu ünlü futbolcuyu tanıdınız mı? Bir dönem Kayserispor forması giymişti

Kayserispor’da Seyit İçgül’ün kaptanlığında efsane Başkan Mete Eke döneminde forma giyen ismi tanır gibi oldunuz değil mi? Futbola İzmir’de başlayan, orta sahada, sol bek, sol kanat mevkilerinde forma giyen mücadele gücü oldukça yüksek olan isim Mutlu Kızıltan. Kayserispor’un diğer bir efsane ismi Mustafa Türkmen de aynı karede yer alıyor. İçgül, İzmir ziyaretinde iki efsane ismi bir araya getirdi. İçgül, İzmir ziyaretinde Mustafa Türkmen ve Mutlu Kızıltan ile buluştu. Kızıltan, Kayseri’deki futbolseverlere selamlarını iletti ve Kayserispor’a başarı dileğinde bulundu. 

Kayserispor'dan sonra Erciyesspor'da da forma giyen Mutlu Kızıltan, şu an 43 yaşında. Kızıltan, futbol kariyerini 2013 yılında sonlandırdı.