Bu su binbir derde deva! Kayseri'de keşfedilmeyi bekliyor

Kayseri Olay haber merkezi olarak Kayseri'nin gezilip görülecek adreslerini sizler için derlemeye devam ediyoruz. Bu kez sadece gezmek için değil şifa bulmak için de tercih edebileceğiniz bir yer daha.. Detaylar haber bülteninde.

Bu su binbir derde deva! Kayseri'de keşfedilmeyi bekliyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes Dağı’nın eteklerine kurulan muhteşem şehir Kayseri’de… Bu güne kadar birçok medeniyete beşiklik etmiş İç Anadolu’nun en önemli kentlerinden birisi… Ticareti, sanayisi, mutfağı ve doğasıyla harika bir destinasyon… Kayseri Olay haber merkezi olarak bizler de siz kıymetli okuyucularımız için Kayseri’nin gezilip görülecek yerlerini derlemeye devam ediyoruz. Bu adrese sadece gezip görmek için değil şifa bulmak için de gidebilirisiniz. İşte binbir derde deva Yeşilhisar İçmeceleri…

Bu su bindir derde deva! Kayseri'de keşfedilmeyi bekliyor

İçmeceler Yeşilhisar ilçesine 7 kilometre mesafede bulunuyor. İlçenin en önemli değerlerinden olan İçmeceler, uzun yıllardır yerli ve yabancı milyonlarca turiste şifa dağıtıyor. Sağlık Bakanlığı tarafından oluşturulan rapor doğrultusunda faaliyetlerini sürdüren İçmeceler, mide hastalıklarında, böbrek hastalıklarında,  safra keseri hastalıklarında, romatizmal hastalıklarda, kronik bel  ağrısında, eklem hastalıklarında, belli başlı yumuşak doku rahatsızlıklarında, ortopedik operasyonlar, beyin ve sinir cerrahisi sonrası gibi uzun süreli hareketsiz kalma durumlarında mobilizasyon çalışmalarında, bazı nörolojik rahatsızlıklarda, genel stres bozukluklarında, spor yaralanmalarında fayda sağlıyor.

Bu su bindir derde deva! Kayseri'de keşfedilmeyi bekliyor

Şifa dağıtan İçmeceler, konforlu apart otelleri ile gerek uzun süreli konaklamak gerekse günü birlik ziyaretleriniz için eşsiz bir fırsat sunuyor. Yeşilhisar Belediyesine ait olan tesis ısı yalıtımlı, kaloriferli 36 apart oda ve yıl boyu 7/24 hizmet veriyor.  Türkiye’deki en etkili doğal su kaynaklarından birisi olan İçmece Şifalı Su Tesislerinde Ticari üniteler, nitelikli peyzaj ve çocuklarında zaman geçirebileceği oyun parkları ve yeşil alanların yanı sıra sosyal donatı alanları da yer alıyor.

Bu su bindir derde deva! Kayseri'de keşfedilmeyi bekliyor

Yolunuz Yeşilhisar’a düşerse İçmecelere mutlaka uğrayın. 

Bu su bindir derde deva! Kayseri'de keşfedilmeyi bekliyor