Bu maç çok yuva yıkar!

Kayserispor hafta sonu sahasında Konyaspor ile tarihi bir maça çıkacak. Taraftarların yoğun ilgi göstermesi beklenen bu karşılaşma, 'Kayserispor mu, evliliğiniz mi?' sorusuna 'Kayserispor' yanıtı veren Yaşar Bey'i akıllara getirdi ve bu maç çok Yuva Yıkar dedirtti. Detaylar Kayseri Olay olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bu maç çok yuva yıkar!

Trendyol Süper Lig'in 37'inci haftasında Mondihome Kayserispor, sahasında Tümosan Konyaspor'u konuk edecek. Karşılaşması öncesinde Kayserispor 41 puanla 13'üncü sırada yer alırken; Konyaspor 40 puanla 14'üncü sırada yer alıyor.

Ligin bitmesine 2 hafta kala her iki takım da matematiksel olarak düşme riski taşıyor. Kazanan takım son haftaya karşılaşmasına sorunsuz çıkacak. Yani bu karşılaşma her iki takım için de hayatı önem taşıyor. Bu nedenle her iki takım taraftarları bu karşılaşmaya büyük önem veriyor. Konyaspor taraftarlarının kendilerine ayrılan bileti dakikalar içinde bitirerek, Kayseri'den ek kontenjan talep etti. Kayserispor taraftarlarının da bu maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Bu durum katıldığı televizyon programında kendisine sorulan, 'Kayserispor mu evliliğiniz mi?' sorusuna Kayserispor yanıtını veren Yusuf Bey'i getirdi ve bu maç öyle bir maç ki çok yuva yıkar! dedirtiyor.