Bu kez yanından ayırmadığı dosyada ne var?

Dosyalar yaklaşık bir yıl önce gerçekleştirilen ziyarette sehpadaydı bu kez yanında...

Bu kez yanından ayırmadığı dosyada ne var?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Ankara çıkarması yaptı. Ankara temasları sırasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret eden Başkan Özdoğan, “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’yu ziyaret ederek ilçemize yapılacak olan Hükümet Konağı yapımı ile ilgili  istişarede bulunduk” dedi. Başkan Özdoğan, AK Parti Grup Başkanvekili ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş’ı da ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu. 
DOSYALAR BU KEZ YANI BAŞINDA
Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’ın, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ziyaretinde ise yanından ayırmadığı dosya dikkat çekti. Özdoğan’ın yanı başında duran dosyada hangi projelerin olduğu ve Özhaseki’den bu kez hangi konuda destek isteyip, görüş alışverişinde bulunduğu ise merak konusu oldu.

Haber
PROJELERLE İLGİLİ…
Özdoğan, “AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız sayın Mehmet Özhaseki’nin makamındayız. Her konuda  desteğini esirgemeyen  sayın bakanımızla güzel ilçemiz Hacılarımızda yürüttüğümüz projelerle ilgili bilgilendirmelerde bulunduk. Bizleri içtenlikle ağırladığı için kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı. Hacılar Belediye Başkanı Özdoğan, yaklaşık bir yıl önce de Özhaseki'yi, Ankara'da ziyaret etmişti. O ziyarette de son ziyaretin aksine yanıbaşında değil, önündeki sehpada duran dosyalar dikkat çekmişti...

HaberO DOSYALARDA NE VAR? Haberin ayrıntıları için TIKLAYIN

Haber