O dosyalarda ne var?

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan'dan, dosyalarla Ankara çıkarması!

O dosyalarda ne var?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haber: Cafer ZENGİN-  Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Ankara’ya çıkarma yaptı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başta olmak üzere bazı görüşmeler gerçekleştiren Özdoğan’ın önünde bulunan dosyalar dikkat çekti. “O dosyalarda ne var?” sorusunun cevabı merak konusu oldu.
ÖZHASEKİ: PROJELERİMİZİ PLANLADIK
Ziyarete ilişkin açıklama yapan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Hacılar Belediye Başkanımız Bilal Özdoğan ile güzel ilçemiz Hacılar için yapabileceklerimizi istişare ettik ve projelerimizi planladık. Rabbim şehrimiz için nice başarılı çalışmalar yapabilmeyi nasip etsin” dedi.
Özdoğan da, Özhaseki ziyaretine ilişkin paylaşımında “Ankara ziyaretimiz kapsamında AK Parti Genel Başkan Yardımcımız sayın Mehmet Özhaseki’nin makamındayız. Kendilerine misafirperverliği için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
İLK DURAK ÇEVRE BAKANLIĞI
Diğer yandan Özdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığını da ziyaret ederek, “Ankara ziyaretlerimizin ilk durağı olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndayız. Çevre Yönetimi Genel Müdürümüz Sayın Eyüp Karahan'ı ziyaret ettik. Kendilerine misafirperverliği için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.