Bu işte bir tuhaflık var! Kayseri'de oldu!

Kayseri'de ortaya çıkan iki farklı tablo Koronavirüsle mücadelede düşündüren tabloyu gözler önüne serdi. Kentte Koronavirüs vakalarında artışın yaşandığı ifade edilirken, hastane ve parkta yaşanan iki farklı olay, 'Bu işte bir tuhaflık var' dedirtti.

Bu işte bir tuhaflık var! Kayseri'de oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Haber: Cafer ZENGİN-  İYİ Partili Kazım Yücel, hastanede ortaya çıkan tabloya dikkat çekti. Koronavirüsün kentte arttığı bir dönemde bu görüntüler akıllarda soru işaretleri bıraktı.


YÜCEL: NEREDE SOSYAL MESAFE?
Aşırı yoğunluk nedeniyle ortaya çıkan kuyrukta sosyal mesafenin hiçe sayıldığı görüntüleri paylaşan İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Kazım Yücel, "Şehir Hastanesi, ultrason bekleme salonu. 24.2.2021, saat 10.30. Nerede sosyal mesafe?" ifadelerini kullandı.


"VİRÜSÜ HİÇE SAYARAK" DOĞUM GÜNÜ KUTLAYANLARA CEZA!
Diğer yandan hastanede bu görüntüler ortaya çıkarken, Kocasinan ilçesinde bir parkta doğum günü kutlaması yapan 5 kişiye ise, koronavirüs tedbirleri kapsamında 'sosyal mesafe kurallarına uymama' nedeniyle işlem yapıldı ve toplamda 4 bin 500 TL cezai işlem uyguladı. Kayseri'de yaşanan ve hafızalara kazınan bu iki tablo düşündürdü ve "Bu işte bir tuhaflık var" dedirtti.