Bu iddia çok konuşulur

Kayserispor'un, Yeni Malatyaspor ile son dakika golüyle 2-2 berabere kalmasının ardından futbolcu Sadık Çiftpınar, Gökhan Sazdağı'nı töhmet altında bırakacak bir açıklamada bulundu.

Bu iddia çok konuşulur
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’un, Yeni Malatyaspor ile son dakika golüyle 2-2 berabere kalmasının ardından futbolcu Sadık Çiftpınar, Gökhan Sazdağı’nı töhmet altında bırakacak bir açıklamada bulundu.
Çiftpınar, “Ben 70 metreden takılan çelmeyi görüyorum. Kulübeden Gökhan Sazdağı kardeşim geliyor maçtan sonra "Haklısın, penaltı diyor." Ancak bunlar, içeride 3 tane, burada 4 tane hakemler, görmüyorlar. Bir emek bu kadar kolay çalınmaz. Bakın başkanımız sahada ne halde. Allah kimsenin yanına bırakmaz. Kim hakkımızı yiyorsa Allah onu bildiği gibi yapsın, haram zıkkım olsun!" diye iddiada bulundu.
Kayserispor futbolcusu Gökhan Sazdağı da, Sadık Çiftpınar’ın, bu açıklamasının ardından sosyal medya hesabından, “Dün oynadığımız Yeni Malatyaspor maçı esnasında veya maçın bitiminden sonra bir pozisyonda penaltı olduğu ile ilgili herhangi bir Yeni Malatyaspor’lu futbolcuya pozisyonun penaltı olduğuna dair söylemde bulunduğum iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla arz ederim” diyerek, hakkındaki iddiaları yalanladı.