Bu görüntüler Kayseri'de çekildi! Başkan bir kez daha uyardı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kaybis'lere zarar verenleri bir kez daha uyardı. Detaylar Kayseri Olay'da...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bu görüntüler Kayseri'de çekildi! Başkan bir kez daha uyardı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kaybis'lere zarar verenleri bir kez daha uyardı. Başkan Büyükkılıç geçtiğimiz aylarda kentin muhtelif yerlerindeki Kaybis noktalarındaki bisikletlere zarar verenlerin görüntüleri yayınlanarak kamu malına zarar vermemeleri konusunda uyarılarıda bulunmuştu.

Bu görüntüler Kayseri'de çekildi! Başkan bir kez daha uyardı

Uyarıları dikkate almayan bazı vatandaşlar Kaybis noktalarındaki bisikletlere zarar vermeye devam etti. Kamu malına zarar vermenin, çalmanın, kötüye kullanmanın suç olduğunu vurgulayan Başkan Büyükkılıç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;  Kamu malına zarar vermek, çalmak, kötüye kullanmak suçtur. 

Şehrimizin gözdesi olan KAYBİS’lerimiz ile ilgili ne yazık ki üzücü olaylar münferit de olsa yaşanmaktadır.

Net bir şekilde ifade etmeliyiz. Daha önce kamu malına sahip çıkmayan, zarar veren şahıslar için hukuki süreç devam etmektedir. Emniyet mensuplarımıza gösterdikleri özveri için teşekkür ederiz. Hassasiyetle sürecin takipçisi olacağız ve yine zarar verenler için süreç aynı şekilde başlayacaktır. 

KAYBİS hepimizin.. Şehrimizde yaptığımız her şey hepimiz için özenle yapılıyor. 

Tüm vatandaşlarımızı özenli ve dikkatli kullanmaya davet ediyorum."