Bu gece yarısı zam gelecek!

Kayseri'de ulaşım sektörü başta olmak üzere sürücüleri üzecek haber geldi. Sürücüler yarın sabah zamlı fiyata uyanacak. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Bu gece yarısı zam gelecek!

Kayseri'de ulaşım sektörü başta olmak üzere sürücüleri üzecek haber geldi. Geçtiğimiz Salı günü benzine 1.20 TL'lik fiyat artışından sonra bir zam haberi de motorin için geldi. Sürücüler yarın sabah zamlı fiyata uyanacak.

Bu gece yarısından itibaren motorine 90 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Motorindeki fiyat artışıyla ilgili görüşlerini aldığımız Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası Kayseri Bölge Başkanı İbrahim Polat, "27 Eylül 2024 Cuma günü itibarıyla geçerli olmak üzere motorin grubunda 90 kuruşluk bir fiyat artışı bekliyoruz. Ancak değişikliklerin ne zaman ve ne kadar olacağı ile ilgili son karar üst makamlarca veriliyor” dedi. Başkan Polat, benzin grubunda ise fiyat değişikliği beklemediklerini kaydetti.

Bu gece yarısı zam gelecek!

Brent petrol nedir?

Kuzey Denizi'nden 1960'lı yıllarda çıkarılmaya başlanan bir ham petrol karışımıdır. Hafif, tatlı bir ham petrol çeşidi olarak kabul edilir. Ham petrol ise, yeryüzünden çıkarılan ve rafine edilerek petrol ürünlerine dönüştürülen doğal bir kaynaktır. Brent petrolün fiyatı 71.50 Dolar’dan işlem görüyor.