Bu etkinlik ücretsiz! Cumartesi günü saat 20:00'da İsa Yusuf Alptekin Parkı'nda...

Melikgazi Belediyesi'nden açık havada ücretsiz yaz sineması keyfi... Tüm vatandaşlar davetlidir. Detaylar Kayseri Olay'da....

Bu etkinlik ücretsiz! Cumartesi günü saat 20:00'da İsa Yusuf Alptekin Parkı'nda...

Kayseri Melikgazi Belediyesi, bu yaz sinema keyfini hemşehrileriyle buluşturmaya devam ediyor. Ağustos ayı boyunca her Cumartesi, farklı mahallelerde gerçekleştirilecek ücretsiz yaz sineması etkinlikleri, sinemaseverlere açık havada keyifli anlar yaşatacak.

Bu haftaki etkinlik, 24 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00’de Belsin İsa Yusuf Alptekin Parkı’nda yapılacak. Ailelerin birlikte vakit geçirebileceği ve sinema keyfi yaşayabileceği etkinliğe tüm vatandaşlar davetli. Katılımcılar, açık havada sinemanın tadını çıkarırken yaz akşamlarının keyfini de çıkaracaklar.

Melikgazi Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Sinema keyfi Melikgazi’de yaşanır...
Yazın sembolü, sizlere güzel bir akşam yaşatan sinemalarımız devam ediyor... Ağustos ayı boyunca her Cumartesi farklı mahallelerimizde ücretsiz olarak gerçekleştireceğimiz yaz sineması etkinliğimize tüm hemşehrilerimiz davetlidir! 
Haydi! Ailecek, keyifli zaman geçirmek için bu Cumartesi Belsin İsa Yusuf Alptekin Parkı’na! 24 Ağustos Cumartesi saat 20.00'da Belsin İsa Yusuf Alptekin Parkı"