İsmail Özdemir, 'Bu durum Kayserili olarak beni üzüyor, yazık, günah'

İsmail Özdemir, 'Bu durum Kayserili olarak beni üzüyor, yazık, günah'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, 38 Kent TV Genel Yayın Yönetmeni Osman Çiftci’nin hazırlayıp, sunduğu  “Sansürsüz” programında Kayseri’nin sorunlarına yönelik 21 Milletvekili ile birlikte verdikleri Meclis Araştırma Komisyonu ile ilgili değerlendirmeler de bulundu. Özdemir, “Şimdiye kadar bu konuların gündeme gelmemiş olması beni bir Kayserili olarak üzüyor” dyerek, şu ifadeleri kullandı,  “Noksanlıklar, sıkıntılar, sorunlar tespit edilmeli. Şayet genel kurulda bu manada karar verilirse, her siyasi partinin kendi oranı nispetinde sağlayacağı milletvekili sayısıyla birlikte bu çalışmalar yürütülecek. Zaten biz bu manada Kayseri ile alakalı dosya da ortaya çıkmış oluyor. Ulaşımla alakalı ayrı bir konuyu gündeme getiriyoruz, tarımla alakalı ayrı bir konuyu gündeme getiriyoruz. Geçmiş dönemde yatırımı yapılmış ama hala tamamlanmamış projelerle alakalı konuları gündeme getiriyoruz. Üzen taraf ne biliyor musunuz?  Bakın bunu ben yaptım, bir siyaset malzemesi olarak kullanalım diye söylemiyorum. Şimdiye kadar bu konuların gündeme gelmemiş olması beni bir Kayserili olarak üzüyor”

“BİZ DAHA FAZLASINI ZORLAYALIM”

“Şu ana kadar görev yapan Milletvekillerinin yeterince çalışıp, çalışmadığı” yönündeki soruyu  da yanıtlayan MHP Milletvekili Özdemir; “Sanayici, mobilya üreticileri sıkıntıda, Kayseri Marka bir şehir ise  biz daha fazlasını zorlayalım” dedi. Özdemir, “Ben bu haksızlığı yapmak istemem. Ben böyle bakmak istemem, böyle de bakmam. Hepten böylesi bir yorumda bulunursam bu zamana kadar yapılmış olunan bazı projelere, hayata geçmiş olan eylemlere haksızlık etmiş olurum. Daha iyisi yapılabilirdi. Kayseri marka bir şehir ise biz daha fazlasını zorlayalım, hep birlikte zorlayalım, yapıcı olalım. Gayret gösterelim. El ele verelim, Kayseri kazansın. Kayseri’nin bu manadaki tarihten beri süregelen değeri korunsun ve belirli bir aşamaya taşınsın. Yoksa yazık, günah. Sanayiciye bakıyorsunuz, ağırlıklı olarak mobilya üretimi gerçekleştiren firmalarımız var. Sıkıntı yaşıyorlar. En azından şunu onlardan duymak beni çok üzdü zamanında, özellikle seçim sattı mahallinde; bir fuar yaşanıp da, bu fuarda ilgisizlikten yakınmaları, gerçekten beni üzdü. Daha fazlası olabilirdi. Bizde daha fazla neler yapabiliriz bunun peşinde koşalım, bu uğurda yorulalım, biz milletten de bu sebeple oy aldık, sorumluluk aldık.

Diğer yandan MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir,  “Kayseri İlinin Sorunlarının Araştırılarak Alınacak Önlemlerin Belirlenmesi” amacıyla MHP’li 21 Milletvekilinin  de imzası ile Meclis Araştırma önergesi vermişti.

Haber: Güler Ruhsar AKTAŞ