Bu adres Kayserililerin yeni gözdesi olacak...

Kayseri'de baharın gelişi ile doğa canlandı. Güneş ışıltısı, kuş cıvıltısı ve yemyeşil doğası ile Kayseri, ziyaretçilerine kucak açarken, bölgeye değer katacak projeler hayata geçirilmeye devam ediyor. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Bu adres Kayserililerin yeni gözdesi olacak...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri yaz kış demeden her mevsim binlerce ziyaretçi ağırlamaya devam ediyor. Kış aylarında milyonlarca turisti ağırlayan Erciyes’te sezon yavaş yavaş son buluyor. Baharın aylarının gelmesiyle birlikte ise güneş gökyüzündeki yerini alırken, kentte doğa can buluyor. 

Bu adres Kayserililerin yeni gözdesi olacak...

Kayseri’nin gizli cennetleri yavaş yavaş açığa çıkıyor. Binlerce ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanan kentin dört bir yanında ise çalışmalar sürüyor. Bu çerçevede turistlerin uğrak noktalarından olan eşsiz doğal güzelliği ve biyoçeşitliliği ile öne çıkan Hürmetçi’de de hazırlıklar devam ediyor. 

Bu adres Kayserililerin yeni gözdesi olacak...

Yılkı atları ile bilinen benzersiz sazlıkta bölgeye bir tesis kazandırılıyor. Çalışmaların sürdüğü Hürmetçi Sosyal Tesisi Projesi’nde; Zenginleştirilmiş yürüyüş parkurları, bisiklet rotaları ve yılkı atları ve kuş gözlem kuleleri inşa ediliyor. 

Bu adres Kayserililerin yeni gözdesi olacak...

Tamamlanma aşamasına gelen tesisi Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan yerinde inceledi. Tesisin çok yakında hizmete sunulacağını söyleyen Başkan Özdoğan, “Şehrimizin doğa ile kucaklaştığı, Hacılar’ımızın incisi Hürmetçi Sazlığı’nda, bölgemize değer katacak bir tesis yükseliyor. Sahip olduğu eşsiz doğal güzellikleriyle önemli turizm destinasyonlarından olan Hürmetçi Sazlığı’nı ziyarete gelen misafirlerimize hizmet edecek, pek çok fonksiyonu ile oldukça donanımlı tesisimiz büyük ölçüde tamamlandı, çok yakında hizmete açılacak. Hacılarımıza çok yakışacak, Hürmetçi; şehrimizi ziyaret eden herkesin uğrak noktası olacak.” dedi. 

Bu adres Kayserililerin yeni gözdesi olacak...