Bu adam ne yapıyor? Çöp konteynerına ne döküyor?

Kayseri'nin İncesu ilçesinde alarma geçildi. İlçe genelinde yer alan çöp konteynerlerı tek tek incelendi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Bu adam ne yapıyor? Çöp konteynerına ne döküyor?

Havaların ısınmasıyla birlikte belediyeler harekete geçti. Özellikle çöp konteynerlerından etrafa yayılan kukuları önlemek için çalışmalar sürerken, İncesu Belediyesi'de bu konuda alarma geçti. Belediye ekipleri, ilçe genelinde bulunan çop konteynerlerını tek tek elden geçirdi.
Bu adam ne yapıyor? Çöp konteynerına ne döküyor?Kötü kokuların yanı sıra ortaya çıkan haşereye karşı da önlem alan belediye ekipleri, çevre ve insan sağlığını tehdit eden sinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını sıkı şekilde sürdürüyor. İncesu'da da oluşturulan ekipler, İlçe genelinde gece gündüz demeden koku sinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışması yapıyor. 
Bu adam ne yapıyor? Çöp konteynerına ne döküyor?Yapılan bu yöndeki çalışmalarla özellikle vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde haşerelerin, ortaya çıkabilecek kokunun vatandaşları sıcak yaz günlerinde rahatsız etmesinin de önüne geçiliyor.
Bu adam ne yapıyor? Çöp konteynerına ne döküyor?İncesu Belediyesi bu kapsamda son olarak 103 Evler ve Karakoyunlu Mahalleleri'nde bu yönde çalışma yaptı. Belediyeden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: İlçemizde çöp konteynerleri koku ve haşereye karşı ilaçlama 103 evler, istasyon, Karakoyunlu mahallelerinden devam etti.