Boyteks Milano'da görücüye çıktı

Erciyes Anadolu Holding bünyesinde bulunan ve ürün kalitesi ile adını dünya duyuran Boyteks, Milano'da görücüye çıktı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Boyteks Milano'da görücüye çıktı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Satış sürecine ilişkin sürecin tüm detayları yakından takip edilen Erciyes Anadolu Holding, bünyesinde bulunan firmalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Erciyes Anadolu Holding bünyesinde bulunan Boyteks Tekstil, önemli bir başarıya imza attı. 

Boyteks Milano'da görücüye çıktı

Yatak kumaşı noktasında adından sıkça söz ettiren Boyteks Tekstil, Uluslararası Milano Mobilya Fuarı’nda yerini aldı. Boyteks Tekstil fuarda yoğun ilgi görürken Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin’den de bir açıklama geldi. CEO Ertekin, dünyada her 10 yataktan bir tanesinin kumaşının Boyteks olduğunu ve bunun Kayseri’de üretilmesinden dolayı da haklı bir gurur yaşadıklarını söyledi. 

Boyteks Milano'da görücüye çıktı

Ertekin, “Uluslararası Milano Mobilya Fuarı dün açıldı. Yatak kumaşı endüstrisinde trendleri belirleyen ve sahip olduğu patentlerle sektöre liderlik eden Holding şirketimiz Boyteks, mevcut ve potansiyel müşterilerine bu senenin yeniliklerini sunmaya başladı. Dünyanın dört bir yanında üretilen her 10 yataktan en az 1 tanesinin yatak kumaşında olmanın, üretimini Kayseri’de yapmanın gururu ile misafirlilerimizi ağırlayacağız.” dedi.

Boyteks Milano'da görücüye çıktı

Boyteks Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. hakkında

Türkiye’nin en büyük gruplarından Erciyes Anadolu Holding’in tekstil sektöründeki lider ismi Boyteks, yatak kumaşını Kayseri’de üretiyor. 2000 yılında yatak kumaşı üretimine başlayan Boyteks, iplikten kumaş üretimine kadar bütün aşamaları ERP sistemi ile çalışan tam entegre tesislerde gerçekleştiriyor.

Sahip olduğu tam entegre tesislerle Boyteks, dünyanın en büyük yatak kumaşı üreticilerinden biridir. Boyteks, geniş ürün yelpazesi ile endüstriyel tekstilin küresel ölçekte lider markalarındandır. Toplam da 100’ün üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiren Boyteks, Kayseri’den dünyanın dört bir yanına ürünlerini ihraç etmektedir.

Boyteks Milano'da görücüye çıktı