Boynuz kulağı geçecek mi?

Mondihome Kayserispor, yarın (3 aralık 2023 Pazar günü) deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. İki takım arasındaki 53'üncü karşılaşma Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar ile uzun yıllar yardımcılığı yaptığı Abdullah Avcı'yı karşı karşıya getirmesi açısından da dikkat çekiyor. Bakalım bu karşılaşmada boynuz kulağı geçecek mi? Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Boynuz kulağı geçecek mi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Mondihome Kayserispor, Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında, , yarın (3 aralık 2023 Pazar günü) Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Papara Park'ta saat 16.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek. 

53. Randevu

Kayserispor ile Trabzonspor’un yarın oynanacak karşılaşma ile 53. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 52 maçta bordo-mavililerin galibiyetlerde 32-8 üstünlüğü bulunurken, 12 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bu karşılaşmalarda Kayserispor, Trabzonspor kalesine 56 gol atarken, kalesinde ise 99 gol gördü. Sarı kırmızılar, 26 kez konuk olduğu Trabzonspor karşısında sadece bir kez sahadan galip ayrılırken 19 kez mağlup olmaktan kurtulamadı. 6 karşılaşmada ise takımlar birbirine üstünlük sağlayamadı. 

Usta çırak karşı karşıya 

Kayserispor ile Trabzonspor arasındaki 53’üncü randevunun teknik direktörler açısından ise farklı bir anlamı var.

Boynuz kulağı geçecek mi?

Zira Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, “. Avcı hocam benim rol modelim dersem abartmış olmam... Öncelikle kişilik olarak rol modelimdir” dediği Abdullah Avcı’ya karşı karşıya gelecek. Uçar,  Abdullah Avcı'nın İstanbul Başakşehir teknik direktörü olması ile birlikte 2019 yılına kadar Avcı'nın ekibinde yardımcı antrenör olarak göreve almış, Avcı’nın Beşiktaş teknik direktörü olarak görev almasının ardından da beraber çalışmaya devam etmiştir. Bakalım 11 yıl birlikte çalışan usta ile çırağı karşı karşıya getiren bu karşılaşmada boynuz kulağı geçecek mi?