Böyle Tesadüf 'Yok Artık' Dedirtti!

Kayserispor ve Konyaspor arasındaki 18 Mayıs cumartesi günü oynanacak maç, RHG Enertürk Enerji Stadyumunda saat 19:00'da başlayacak. Konyaspor teknik direktörü Ali Çamdalı ve yardımcısı Ali Turan'ın ilginç tesadüfleri, bu maçta gerçekleşecek. Bu heyecan verici mücadele öncesinde nefesler tutuldu.

Böyle Tesadüf 'Yok Artık' Dedirtti!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bu hafta sonu Kayserispor, kendi sahasında seyircisininde desteğiyle Konyaspor'u mağlup ederek rahat bir nefes almak istiyor. Ancak bu maç sadece bir lig mücadelesiyle sınırlı kalmayacak. Bu maçta birçok tesadüf yan yana geliyor. Konyaspor Teknik direktörü Ali Çamdalı ve yardımcısı Ali Turan, Konyaspor'un başarısı için kulübede yer alıyor. İkilinin hem Kayserispor hem de Erciyesspor'da birlikte ter döktü. Ayrıca her ikisi de Konyaspor'da birlikte oynayıp kaptanlık yapmıştı.

Böyle Tesadüf 'Yok Artık' Dedirtti!

Ali Turan oyundan çıkmış, yerine Ali Çamdalı girmişti

Geçmişte oynanan maçlarda da ilginç tesadüfler yaşandı. Kayserispor'un Konyaspor karşısında son galibiyetinde golü Deniz Türüç atmıştı. Kayserispor’un 2019 yılında Konyaspor’a karşı son aldığı galibiyette de Ali Turan ile Ali Çamdalı, Kayseri temsilcisine karşı forma giydi. Maçın 65. dakikasında ise Ali Turan oyundan çıkarken, yerine Ali Çamdalı girmişti. Aynı zamanda her iki oyuncunun da Kayserili olması ve bu hafta Kayserispor ile final maçına çıkacak olması sonrasında yaşanan bu tesadüfler, büyük bir heyecan yaşatırken 'Vardır bunda da bir hayır. Tesadüfün böylesi. Yok artık'  yorumlarını da beraberinde getirdi.

18 Mayıs Cumartesi günü Kayseri RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda oynanacak olan Kayserispor-Konyaspor maçı, sadece ligde değil, aynı zamanda bu ilginç tesadüflerle de hafızalarda yer alacak.