Boykot kararı aldı

Filistinli Müslümanlara uygulanan soykırıma karşı israil menşei ürünlere uygulanan boykota katılan kurum, kuruluş ve STK'larda her geçen gün artıyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Boykot kararı aldı

israil 7 Ekim’de başlattığı askeri operasyonlarla Filistinli Müslüman vatandaşlara uyguladığı soykırım devam ediyor. Tüm dünyada insanların tepki gösterdiği soykırıma, ülkemizde de vatandaşlar, kamu kurum kuruluşları ve STK’lar sert tepki göstermeye devam ediyor. 
israilin uyguladığı soykırıma tepki olarak geçtiğimiz günlerde Kayseri’deki belediyelerde ilk günden itibaren israil menşei ürünler için boykot kararı aldıklarını duyurmuş ve Kayseri Üniversitesi de boykot kararına destek verdiklerini açıklamıştı.
Belediyeler ile başlayan Kayseri Üniversitesi’nin de destek vererek katıldığı boykota bir destekte önceki gün Erciyes Üniversitesi’nden geldi. Erciyes Üniversitesi de sosyal medya hesabından boykot ile ilgili “ERÜ’de boykot var! Filistin’in yanındayız, Üniversitemiz sosyal tesislerinde israil menşei ürünlerin satışı yapılmamaktadır.” açıklamasında bulundu.

Boykot kararı aldı