Boydak Holding Yönetiminde şok değişiklik

Boydak Holding Yönetiminde şok değişiklik
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Boydak Holding’de bir süredir beklenen yönetim kurulundaki görev değişiklikleri yapıldı. Holdingin internet sitesinde de yönetimde yapılan değişiklikler yer aldı. 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında önce kayyum atanan ve daha sonra TMSF tarafından yönetilen Boydak Holding’de Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Şener görevinden ayrıldı.Holdingin CEO’su Ertunç Laçinel ise görevinin başında kaldı ve Yönetim Kurulunda Başkan vekili oldu.

Holdingin Yönetim Kurulunda ise Recep Kılıç dışında diğer isimler aynı kaldı.. Buna göre Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Şener, Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Recep Kılıç’ın görevleri sona erdi.

Bu isimlerin yerine yönetim kurulu başkanılığına Muhiddin Gülal yönetim kurulu başkan vekilliğine holding ceosu olan Ertunç Laçiner , Yönetim Kurulu Üyeliklerine Doğuş Bektaş, Fazlı Yıldırım ve Resul Memiş getirildi.

Boydak Yönetim Kurulu  Başkanlığına getirilen Gülal'ın Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu üyesi olarak görev yaptığı biliniyor.

BÜNYESİNDE 34 ŞİRKET VAR

Bünyesindeki 34 şirket ile 7 ayrı sektörde faaliyet gösteren Boydak Holding'in en son çalışan sayısı 11 bin 500 olarak kayıtlara girdi.