Boydak: 'Elim kuvvetlensin güzel planlar var'

Boydak: 'Elim kuvvetlensin güzel planlar var'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

BOYDAK Holding eski Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, “Hayatta bazen beklenmeyen kötü sürprizler olabiliyor. Bu dönemlerde kendinize yakın gördüğünüz kişilerden iftiralar olunca biraz ağır kaçıyor.” dedi. Boydak ayrıca, “Elim kuvvetlensin Doğu için de güzel planlar var.” ifadelerini kullandı.

 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Başkanlığını yaptığı Boydak Holding’e önce kayyum atandı, daha sonra da Holding TMSF’ye geçti. Bu sırada yakınları da FETÖ’den tutuklanan ya da gözaltına alınan İş adamı Mustafa Boydak, sosyal paylaşım sitesi üzerinden adeta içini döktü. İftira konusuna tepki gösteren Boydak, ”Hayatta bazen beklenmeyen kötü sürprizler olabiliyor. Bu dönemlerde kendinize yakın gördüğünüz kişilerden iftiralar olunca biraz ağır kaçıyor. Kimin ne ihtiyacı varsa Cenab-ı Allah denk getirsin. İftiradan ve hasetten hepimizi korusun Rabbimiz. Neyse ki Allah akıl fikir vermiş. Gerçeklerin de ortaya çıkma gibi bir özelliği olduğuna inanıyorum. Haksızlık karşısında Elif gibi olmalı. Ülkemi seviyorum. Çalışmaya devam edeceğim. Ekonomimize güveniyorum. Zor zamanları aşacağız. Elim kuvvetlensin Doğu için de güzel planlar var.” ifadelerini kullandı.

 "FİRMALAR BÜROKRATİK ENGELLERE MARUZ KALMAMALI"

 Boydak, ayrıca ekonomik gündeme ilişkinde görüşlerini paylaştı ve şunları yazdı: “İşlerin yoluna girmesinin en önemli sebeplerinden biri de firmaların geleceğe güvenle bakabilmeleri ve kendilerini rahat hissetmeleri bence. Hükümetimizin yeni düzenlemelerinin desteklerin tüm firmalarımıza kullandırılması bürokratik engellere maruz kalmamaları önem arz etmektedir. Ekonomide aşırı oynaklığın sonuna gelmemiz gerekiyor artık. Özellikle Kobi işletmelerimizin kamuda işlerini daha rahat yapmaları sağlanmalı.”

Haber: Cafer ZENGİN