Borsa'dan Elitaş'a ziyaret

Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış, Ak Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş'ı ziyaret etti. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Borsa'dan Elitaş'a ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Ürün İhtisas Borsası’nın (TURİB) Ürün senedi ve satış sözleşmelerinin saklama, takas fonksiyonlarını yerine getirmek amacıyla kurulan ve kısa adı Anadolu ÜPAK olan Anadolu Ürün Piyasası Merkez Aracı Kurulu toplantısı için Ankara’ya giden Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Genel Merkezi’nde AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş’ı ziyaret etti. 

Borsa'dan Elitaş'a ziyaret
Başlamış, Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin (TDİOSB) kuruluşundan itibaren her safhasında desteklerini esirgemeyen ve projenin ilerlemesinde kendilerine öncülük ettiğini belirten Elitaş’a teşekkür ettiklerini ifade etti. 
Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Bağlamış ve yönetim kurulu üyelerinin Elitaş’ı ziyaretine Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav’ın da eşlik ettiği görüldü. 
Kocasinan Bölgesi’ne 1 milyon 227 bin metrekare alanda faaliyetlerini göstermesi beklenen TDİOSB’de yıllık 35 bin ton üretimin hedefleniyor.