Bomba iddia: Elitaş yeniden Bakan mı oluyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ahlat programı öncesi dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş yeniden mi Bakan oluyor? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Bomba iddia: Elitaş yeniden Bakan mı oluyor?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Malazgirt Zaferi’nin yıl dönümü dolayısıyla hafta sonu Ahlat’ta düzenlenecek programlara katılacak. 

21 yıl sonra ilk kez Ankara dışında bir de Kabine Toplantısı düzenlenecek. Kabine Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek.

Erdoğan’ın Ahlat programı öncesi ise Optimar Araştırma’nın Kayserili Başkanı Hilmi Daşdemir tarafından bomba bir iddia ortaya atıldı. Katıldığı bir televizyon programında konuşan Daşdemir, Ak Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş’ın, Ticaret Bakanı olacağını öne sürdü. 

Bomba iddia: Elitaş yeniden Bakan mı oluyor?

Daşdemir, “AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş’ın Ticaret ve Gümrük Bakanı olduğu noktasında bir paylaşım var. Henüz Resmi Gazete’de yayımlanmadı fakat kesin diyorlar.” dedi. 

Kabinede başka değişiklikler de beklediğini ifade eden Daşdemir, “Birkaç değişiklik yapılması bekleniyor. Sayın Elitaş, daha önceden de bakanlık yapmış başarılı isimlerden birisidir. Şuanda da genel başkan vekili olarak tercih edilmesi de çok önemliydi. Ben Ticaret Bakanını da başarılı buluyordum. Ama Ticaret Bakanlığında bir değişiklik olursa şaşırmayacağız.” ifadelerini kullandı. 

Diğer yandan Elitaş, 64. hükümette Ekonomi Bakanı olarak görev yaptı.