Bölge Müdürü Kayseri'de...

Basın İlan Kurumu (BİK) Adana Bölge Müdürü Çetin Oranlı, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Oranlı burada dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Bölge Müdürü Kayseri'de...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Basın İlan Kurumu (BİK) tasarruf tedbirleri kapsamında ülke genelindeki 13 şubesini kapatmış, kapatılan iller arasında Kayseri de yerini almıştı. 1 Ağustos'tan itibaren Kayseri, Adana'ya bağlandı. Bu tarihten itibaren resmi ilanlara yönelik iş ve işlemler Adana'daki BİK şubesinden yapılırken, BİK Adana Bölge Müdürü Çetin Oranlı Kayseri’ye geldi. Müdür Oranlı Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensuplarıyla buluştu. 

Eğitimini Kayseri’de tamamlamış

Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Oranlı, doktora eğitimini Kayseri’de tamamlandığını söyleyerek, “Kayseri’ye yabancı değilim” dedi. 1 Ağustos’tan itibaren Kayseri ve diğer birkaç ilin Adana’ya bağlanma sürecinden bahseden Oranlı, BİK’in bölgesel bir yapılanma sürecine girdiğini aktardı. 

‘İçinizden birisiyim’

Yeni dönemde de Kayseri basınıyla birlikte çalışacaklarını ifade eden Oranlı, “Ben zaten içinizden biriyim, onun rahatlığı içinde olabilirsiniz” dedi. “Bizim aslında en büyük gücümüz sizsiniz” diyen Oranlı, açıklamalarını şöyle sürdürdü; “ Bizim gücümüz, birlikteliğimizde yatıyor.  Bunu da her zaman sürdüreceğiz. Her türlü sorunuzla yanınızdayız.  Ama yani bizim kurumsal olarak hatırlatmalarımıza kulak verilmesini de rica ediyorum ve gerek gruplardan gerek özel olarak ve yani bu hepimizin yararına olacaktır.”