Böhürler'den CHP'ye Kayserilioğlu tepkisi!

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, CHP'yi, sokak röportajında kullandığı ifadelerden dolayı önce tutuklanıp sonra serbest bırakılan Dilruba Kayserilioğlu üzerinden eleştirdi. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Böhürler'den CHP'ye Kayserilioğlu tepkisi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Katıldığı bir sokak röportajında kullandığı ifadeler nedeniyle 12 Ağustos’ta “halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama” ile “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilruba Kayserilioğlu, 29 Ağustos 2024 tarihinde tahliye oldu. 

Tahliye olmasının ardından Kayserilioğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in açılış konuşmasını yaptığı 93. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın açılış töreninde protokolde Özel'in yanında oturdu. Bu görüntüye tepkiler yükselirken CHP Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler de X sosyal medya hesabından tepkisini dile getirdi. Böhürler, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i etiketlediği paylaşımında, ‘Küfürbazları onurlandırıp rol model haline getirmenin CHP’ye faydası ne olur? Anlaşılan o ki milletvekilinden başlayarak CHP küfrü, hakareti and haline getiriyor. Konuyu sosyologlar değil ama psikologlar kesin incelemeli! ‘ dedi.