'Biz usandık dolandırıcılar usanmadı'

'Biz usandık dolandırıcılar usanmadı'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Melikgazi Belediyesi yönetimi, adlarını kullanarak dolandırıcılık yapan isimler konusunda bir hayli dertli. Melikgazi Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Öztürk, bu kişiler hakkında suç duyurusunda da bulunduklarını belirterek, “Biz usandık dolandırıcılar usanmadı.” ifadelerini kullandı.

Kayseri’nin Merkez Melikgazi Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Öztürk, dolandırıcılar konusunda vatandaşı uyardı. Öztürk, “Telefondan arayıp, bizim ismimizi kullanarak fakirlere yönelik projemize yardım diye para talebinde bulunanlara inanmayın.” dedi.

 Öztürk, “Telefonla arayıp ismimizi kullanarak engelliye yardım fakire yardım sosyal projemize katkı vb. bahanelerle para talebinde bulunup havale istiyorlar. Emniyete ve savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Biz usandık dolandırıcılar usanmadı.” ifadelerini kullandı. Diğer yandan Öztürk ve belediye yöneticileri, sosyal medya üzerinden de, “Melikgazi yönetici ve personel isimleri kullanarak istenilen yardım ve bağış taleplerini dikkate almayınız” yazılı paylaşım yapmaları da dikkat çekti.

Haber: Cafer ZENGİN