Bitti mi, bitmedi mi? Başkan açıkladı!

Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, ilçede yapımına bir süre önce başlanan projelerle ilgili açıklama yaptı ve son durum hakkında bilgi verdi. Yeşilhisar ilçesindeki gelişmelere yönelik detaylar Kayseri haber bülteninde.

Bitti mi, bitmedi mi? Başkan açıkladı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yeşilhisar'da merakla beklenen o projeler bitt mi, bitmedi mi? Son durum ne? Merak edilen konuyla ilgili açıklama geldi.

Bitti mi, bitmedi mi? Başkan açıkladı!

Kayseri'nin Yeşilhisar Beledye Başkanı Hali Taşyapan, yeni hayata geçirilen, aynı zamanda bakım ve onarımları da yapılan çalışmaların detaylarını paylaştı. 

Bitti mi, bitmedi mi? Başkan açıkladı!

'İlçemize mesire alanı ve parklar kazandırmaya devam ediyoruz' diyen Beledye Başkanı Hali Taşyapan,  "İlçemizin adına ve kendisine yakışacak şekilde birden çok mesire ve park alanları yaptık ve yapmaya devam ediyoruz" dedi.

Bitti mi, bitmedi mi? Başkan açıkladı!

TAMAMLANAN ÇALIŞMALARI AÇIKLADI
Başkan Taşyapan, tamamladıkları çalışmalarla ilgili de şunları söyledi: Yeşilhisar Millet Bahçesi tamamlandı. İlçe Kuzey girişi park çalışması tamamlandı. Yenişehir mahallesi çamlık parkı düzenlendi. Fevzioğlu mahallesi eski kaymakamlık lojmanı yerine park çalışması tamamlandı. Kütüphane yanında park çalışması tamamlandı. Cumhuriyet mah. Eski hapishane yanı park çalışması devam ediyor. TOKİ Mini terminal yanı park çalışması devam ediyor. Bu parklarımızın yanı sıra diğer parklarında bakım, onarım ve temizlik çalışmalarımıza devam ediyoruz. 

Bitti mi, bitmedi mi? Başkan açıkladı!Bitti mi, bitmedi mi? Başkan açıkladı!Bitti mi, bitmedi mi? Başkan açıkladı!Bitti mi, bitmedi mi? Başkan açıkladı!Bitti mi, bitmedi mi? Başkan açıkladı!