'Birlik olursak hiç bir virüsün bizi etkileyemeyeceğinden eminim'

 'Birlik olursak hiç bir virüsün bizi etkileyemeyeceğinden eminim'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu,  koronavirüs ile mücadele kapsamında Yıldırım Beyazıt pazar yerini gezerek, denetim çalışmalarını inceledi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç, Koronavirüs kapsamında alınan tedbirleri yerinde incelemek için Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile birlikte Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ndeki semt pazarında incelemelerde bulundu. Pazaryerlerindeki hijyen kurallarını yerinde inceleyen Başkanlar, esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti.

BÜYÜKKILIÇ: MESAFELİ OLUN

Başkan Büyükkılıç, “Çok şükür burada esnafımız olsun alışveriş yapan vatandaşlarımız olsun standartlara uymaya gayret gösteriyorlar. Kayseri’mizin zaten özelliği uyum kültürü, Kayseri olarak yasalara ve kurallara uymayı her zaman önemsiyor ve bu sürece de en büyük katkıyı sağlıyoruz. Bu vesileyle bir kez daha kurallara uyan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bizim esnafımızdan ricamız sebze, meyve ve temel gıda satan kardeşlerimizin daha mesafeli olmaları. Kendi aralarındaki mesafeler iyi fakat alışverişe gelen vatandaşlarımızın daha rahat hareket etmesi adına mesafelerin açılmasını bekliyoruz. Önümüzdeki salıya inşallah bu şartları daha da iyileştirerek pazarımızı kurarsak sonuçta hepimiz kazanırız. Herkes bu sürece katkıda bulunacak. Bunu da en az hasarla atlatmaya çalışacağız” dedi.

PALANCIOĞLU: BİRLİK OLURSAK HİÇ BİR VİRÜSÜN BİZİ ETKİLEYEMEYECEĞİNDEN EMİNİM

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da,  "Biz de belediyeler olarak vatandaşımızın hizmetindeyiz. Özellikle pazar yerindeki esnafımıza da destek çıkacak şekilde ve burada hijyen kurallarına uyacak şekilde çeşitli düzenlemeleri yaptık. Sağ olsunlar hem esnafımız hem de vatandaşımız bu sürece destek veriyor. Bütün birimlerimizle korona virüs tedbirleri kapsamında vatandaşlarımızın yanındayız. Pazar esnafını tek tek gezerek Korona virüs ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Pazar esnafımıza ve vatandaşlarımıza maske dağıttık. Biz her zaman esnafımızın yanındayız, bu zorlu süreçte gerekli tedbirleri alarak vatandaşlarımızın arkasındayız. Aldığımız önlemlerle bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız. Birlik ve beraberliğimiz daim olduğu sürece hiç bir virüsün bizi etkileyemeyeceğinden de eminim" dedi.