Biri Milletvekili Böhürler'i uyarsın!

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler'in 'İSO Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu – 2022' araştırmasında yer alan Kayserili firmalar için yaptığı kutlama mesajındaki yanlışlık dikkatlerden kaçmadı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Biri Milletvekili Böhürler'i uyarsın!

“İSO Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu – 2022” araştırmasında Kayseri’den 15 firma yer almıştı. AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler sosyal medya X hesabından yaptığı kutlama mesajında 15 firma yerine 13 firma olarak kutlaması dikkatlerden kaçmadı. AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler’in İSO ikinci 500’de yer alan firmalar için yaptığı paylaşım ise şu şekilde; “Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022 listesinde Kayseri'den 13 firmamız yer aldı. Şehrimize ve ülke ekonomimize katkılarından dolayı tüm firmalarımızı kutluyorum.”

Biri Milletvekili Böhürler'i uyarsın!

Diğer yandan AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler’in 2021 yılındaki listede 13 Kayserili şirketin yer almasıyla bu yıl açıklanan listeyi karıştırdığı düşünüldü.
Daha öncede sosyal medya hesabından İncesu ilçesi için paylaşımda bulunan AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler’in Kayseri’nin İncesu ilçesini ‘Kayseri-Nevşehir yolu’ üzerinde diye tanıtması da şaşkınlık yaratmıştı.