Birbirinden Şık Valiz Bavul Modelleri

Bavullar zevkinize göre şekil alıyor. Detaylar Haberimizde...

Birbirinden Şık Valiz Bavul Modelleri
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Birbirinden Şık Valiz & Bavul Modelleri

Bavul modellerimiz ile seyahatlerinizi sizi yansıtan bavullar ile yapmanızı sağlamaktayız. Hem estetik hem de fonksiyon açısından size farklı valiz seçenekleri sunmaktayız. Uygun fiyatlar ile kaliteli bavul satışı yapmayı amaçlamaktayız. Düzenli olarak bavul bakımını yapmanız durumunda; bavullarınızı ortalama kullanım süresinden daha fazla kullanabilmeniz mümkün olmaktadır. Size sunduğumuz fırsatlardan yararlanarak trend renklere sahip olan bavullar içerisinden istediğinizi seçebilirsiniz. Her yaş grubuna, hayat stiline, cinsiyete ve kullanım amacına uygun bavul modelleri satmaktayız. Pratikliğin ön plana çıktığı bavul modellerimizde farklı tasarım seçenekleri ile her zevkten kişiye hitap etmekteyiz. Seyahat keyfini arttıracak estetiğe sahip olan valiz modellerimizde şıklık ve konforu bir arada sunmayı amaçlamaktayız.

İhtiyaç Duyduğunuz Özelliklere Sahip Valiz ve Bavul Modelleri

Bavul modellerimiz farklı materyallerden farklı boyutlarda ve farklı ihtiyaçları karşılayacak şekilde üretilmiş olmaktadır. Deri, ABS, kumaş, polikarbon gibi malzemeler bavul üretiminde tercih edilmektedir. Sert kapak özelliği bulunan valizler çoğunlukla polikarbondan yapılmaktadır. Sert kapaklı olmasa da formunu koruyan, su geçirmez ve bazı türlere göre daha yumuşak olan bavullar ise; sertleştirilmiş keten kumaşlardan üretilmektedir. Bavulunuz ile gideceğiniz yerin mesafesine, valize koymayı planladığınız ürünlere göre ihtiyaç duyduğunuz bavulun özellikleri farklılık göstermektedir. Kabin, orta ve büyük boy bavul seçenekleri bulunan firmamız ile iletişime geçerek ihtiyaç duyduğunuz bavul modeline ulaşabilirsiniz. Farklı zaman dilimlerinde farklı boyutlardaki bavullara ihtiyaç duyacağınızı düşünmeniz durumunda; valiz seti ile her daim kendinize uygun valizi bulabilmenizi sağlamaktayız.

Kaliteli ve Şık Bavul Modelleri

Kaliteli bir valiz ile valizinizi çok daha uzun süre kullanabileceğiniz gibi aynı zamanda kötü hava şartları gibi durumların oluşması halinde de herhangi bir zarar görmeden valiziniz ile istediğiniz eşyanızı güvenli bir şekilde taşıyabilmektesiniz. Bavulun ağırlığı, tekerlekleri, materyali, ek depolama alanı, dikiş kalitesi, çekme kolu özellikleri ve görünümü gibi kriterler; bavulun kalitesi üzerinde etkili olmaktadır. Kendisi ağır olan bavulun kullanımı taşıma esnasında problem yaratacağı için kendi ağırlığı çok fazla olmayan bavulları tercihinize sunmaktayız. Tekerlekleri ve dikişleri sağlam olan valiz modellerimiz ile hem bu valizleri uzun süre kullanabilmenizi amaçlamakta hem de valizde aradığınız şıklığı yakalayabilmenizi istemekteyiz. Dış yüzeyi su geçirmez olan bavullarımız ile kötü hava koşullarında da bavulunuz deforme olmadan vakit geçirebilmenizi sağlamaktayız.

Bavulunuzu Zevkinize Göre Kişiselleştirin

Bavulların seyahat esnasında karışmaması için isim etiketi, farklı renkte işaretleyici kullanılabilmektedir. Ayrıca renk, desen ve materyal olarak bavullarınızı istediğiniz şekilde kişiselleştirebilmeniz mümkün olmaktadır. İhtiyaçlarınız doğrultusunda en uygun bavulu seçmenizi ve bu sayede bavulunuzu yıllarca problemsiz bir şekilde kullanmanızı amaçlamaktayız. https://myvalice.com.tr/ web sitemizde ki geniş ürün seçeneklerimiz ile zevkinize uyan bavulu bulmanızı kolaylaştırmaktayız. Ucuz valiz satın alabilmeniz için uygun bir fiyat politikası izlemekteyiz. Bavul rengi, materyali, modeli gibi özellikler sonucunda valiz fiyatlarımızı belirlemekteyiz.