Bir zamanlar o da Başkan olmak istemişti, ama Müdür oldu! Başkanlar'dan o isme ziyaret

Hidayet Atasoy'un görevden ayrılmasının ardından Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş. (KCETAŞ) Genel Müdürlüğüne atanan isme ziyaretler sürüyor. İlçe Belediye Başkanları da yeni Müdür Ahmet Emin Kilci'ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Bir zamanlar o da Başkan olmak istemişti, ama Müdür oldu! Başkanlar'dan o isme ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de Temmuz ayı sonunda kısa adı KCETAŞ olan Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş. Genel Müdürlüğü'nde dikkat çeken gelişme yaşandı. Şirkette Genel Müdür değişti. Hidayet Atasoy dönemi sona ererken, şirketin yeni Genel Müdürü Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) eski Genel Sekreteri Ahmet Emin Kilci oldu. Kilci, koltuğa oturdu ve hayırlı olsun ziyaretine gelen misafirlerini ağırlamaya başladı. Bu çerçevede ilçe Belediye Başkanları da Kilci'yi ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler. 

Başkanlardan Kilci'ye hayırlı olsun ziyareti

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Develi Belediye Başkanı Adem Şengül ve Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, KCETAŞ Genel Müdürlüğüne yeni atanan Ahmet Emin Kilci’ye hayırlı olsun  ziyaretinde bulundular.

AK Parti'den Belediye Başkan aday adayı olmuştu

Kilci, geçtiğimiz yerel seçimlerde AK Parti'den Hacıar Belediye Başkan aday adayı da olmuştu. 

Bir zamanlar o da Başkan olmak istemişti, ama Müdür oldu! Başkanlar'dan o isme ziyaret

Ahmet Emin Kilci kimdir?

1982 yılında Kayseri'de doğan Ahmet Emin Kilci, Ali Rıza Özderici Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde orta öğrenimi tamamlayıp Kırıkkale Fen Lisesi'ndeki lise öğreniminin ardından İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İngilizce İktisat Bölümünü 2005 yılında bitirdi. Ardından yüksek lisans eğitimi için bir süre Almanya'da bulunan Kilci, 2007-2010 yılları arasında özel sektörde dış ticaret ile ilgili alanlarda çalıştı. 2010 yılında  kısa adı ORAN olan Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'nda uzman olarak göreve başladı. ORAN'daki görevi süresince, Kayseri, Sivas ve Yozgat illerinin sosyo ekonomik kalkınması amacııla projelerde görev aldı. Kayseri Yatırım Destek Ofisi'nde uzman ve birim başkanı olarak da görev yapan Kilci, 2016 yılı Ağustos ayından itibaren vekaleten yürüttüğü Ajans Genel Sekreterliği görevine 2019 yılı Ağustos ayı itibariyle asaleten atandı. Kilci, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'den Hacılar Belediye Başkan aday adayı oldu ve bu görevinden ayrıldı. Kilci daha sonra KCETAŞ'a genel müdür olarak atandı.