Bir İncialan prodüksiyonu gururla sunar

Bir İncialan prodüksiyonu gururla sunar
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Facebook’da fenomen haline gelen Mehmet İncialan, dur durak bilmiyor.

Kayseri Erciyes Taraftar Derneği Basın Sözcüsü İncialan, paylaşımlarıyla hem düşündürüyor, hem de güldürüyor.

Gündemi, mizahi bir şekilde paylaşımlarıyla takip eden ve sosyal medya aracığıyla takipçilerinin beğenisine sunan İncialan, anbean yaptığı yorumlarla da beğeni topluyor.

İncialan, son olarak Kayseri’nin Hisarcık Mahallesi’nde çocuklarla plastik leğen içinde kayak yaptı ve Facebook hesabından bu zevkli anları takipçileriyle paylaştı.

İncialan Facebook’dan, “Hisarcıklı çocuklar sömestrinin tadını leğen, sini, tepsi, kızak ve bilumum kayma aletleriyle çıkarıyor. Yok böyle bir zevk kardeşim” diyerek son paylaşımıyla ilgi odağı oldu.

Bir önceki paylaşımıyla da “İmam” kılığına giren İncialan, “Ben hep 18 yaşındayım” dedi.

Mahalle çocuklarının “İncibaba” diye tanıdığı Mehmet İncialan, daha önce de Antalya’da yazın tatil yaparken, leğenin içine girmiş ve “Benim bu ilaaanden çektiğim nedir arkadaş? Anam beni ilaaande mi doğurdu?” şeklindeki paylaşımı da çok konuşulmuştu.

Bu paylaşımlar sonrasında gazetemize açıklamada bulunan Facebook fenomeni Mehmet İncialan, “Benim bu paylaşımlarım, sadece yaşama sevincimden kaynaklanıyor. Bu hedef doğrultusunda gençlere örnek olmak istiyorum. Kuşları da çok seviyorum. Bu soğukta yemek bulmakta zorlanan hayvanlara da sahip çıkalım. Yemediğimiz ekmekleri, kuşlara uygun şekilde bölelim ve en azından sevaba geçelim” diye konuştu.

İncialan’ın, bundan sonraki paylaşımı sosyal medya takipçileri tarafından merakla bekleniyor.

Haber: Hakan ÇİFTCİ