'Bir daha ki seçim alamadığımız ilçeleri de alacağız'

31 Mart tarihin yapılan yerel seçimlerin ardından başkanlara ziyaretler sürüyor. Bu çerçevede CHP Kocasinan Başkanlığı tarafından seçilen belediye başkanlarını ziyaret etti. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

'Bir daha ki seçim alamadığımız ilçeleri de alacağız'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocasinan İlçe Başkanlığı 31 Mart Seçimlerinde seçilmiş Belediye Başkanlarını ziyaret etti. İlçe Başkanı Barış Özdemir öncülüğünde gerçekleştirilen ziyaretlerde Kocasinan belediye meclis üyeleri, CHP Kocasinan ilçe yöneticileri, ilçe kadın kolları başkanı ve ilçe gençlik kolları başkanı da yer aldı. 

Yapılan ziyaretlerde ilk adres Felahiye Belediye Başkanı Şeref Güleser oldu. İlçedeki çalışmaların ve hedeflerin konuşulduğu ziyarette Özdmeir, Felahiye'nin olumlu havasının Kayseri'nin merkez ilçelerini de etkileyeceğini ve Felahiye'de yapılan çalışmaların bir dahaki seçimde merkez ilçeleri de kazandıracağını söyledi.

Ardından konuşan Başkan Güleser ise kapılarının bütün vatandaşlara her zaman açık olduğunu vatandaşların taleplerini, isteklerini ve şikayetlerini her zaman dinleyeceklerini ve bu makamı, makamın gerçek sahipleri vatandaşlara hizmet etmek için görevi emanet aldıklarını ifade etti. 

Felahiye’nin ardından Akkışla Belediye Başkanı Mustafa Dursun ziyaret edildi. Başkan Dursun, Kocasinan İlçe Teşkilatına projelerini anlattıktan sonra belediye binasının yanındaki Türkmen Evi’ni gezdirdi. Türkmen Evi girişine belediyenin gelir ve giderlerini astıklarını anlatan Dursun, 'Vatandaşlarımız gelsin akıllarına yatmayan giderleri bize sorsun' dedi. 

Ziyaret sonrası iki başkana da misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Özdemir 'Cumhuriyet Halk Partisi Belediyeciliğini tüm Kayseri görecek. İlçelerimizdeki olumlu rüzgar merkez ilçelerimize de yansıyacak ve göreceksiniz bir daha ki seçim biz alamadığımız ilçeleri de alacağız.' diye konuştu.