Bir Beşiktaş İki Gökmen Çiçek

31 Ağustos 2024 Cumartesi günü sabah saatlerinden bir Beşiktaş, iki Kayseri Valisi Gökmen Çiçek oldu.... Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Bir Beşiktaş İki Gökmen Çiçek
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sık sık gündemin değiştiği Türkiye’de hangi konuların popüler olduğunu gösteren en önemli unsurlardan biri de hiç kuşkusuz sosyal medya… Ve özellikle X sosyal medya hesabında ‘TT’ olarak adlandırılan en çok konuşulan konular gündemi takip etme konusunda önemli bir gösterge… 31 Ağustos 2024 Cumartesi günü sabah saatlerinin TT’lerine baktığımız zaman ise birinci sırada Beşiktaş’ı ikinci sırada ise Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’i görüyoruz. 

Bir Beşiktaş İki Gökmen Çiçek
Perşembe günü Avrupa Kupalarındaki 5-1’lik zaferi ile Beşiktaş gündemin ilk sırasında yer alırken, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’i ön plana çıkartan şey ise muhteşem ev sahipliği gibi görünüyor.  Vali Gökmen Çiçek ‘in bu yıl, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi otel ya da balo salonlarında yapmak yerine tarihi Kayseri Lisesi’ni tercih etmesi büyük beğeni kazandı. Bu beğeniler de daha önce yaptığı çalışmalar, imza attığı projelerle Türkiye gündemine gelen Vali Çiçek’i bu kez ev sahipliği ile zirveye taşıdı. 

Bir Beşiktaş İki Gökmen Çiçek