Besime Özderici İlkokulu'nda 29 Ekim coşkusu farklı kutlanacak!

Cumhuriyetin kuruluşunun 101. Yılı kutlamaları için Besime Özderici İlkokulu'ndaki hareketlilik dikkat çekiyor. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Besime Özderici İlkokulu'nda 29 Ekim coşkusu farklı kutlanacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Savaş meydanlarında tarihin en önemli zaferlerinden birini kazanan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, küllerinden yeniden doğuşuna önderlik ettikleri Türk Milleti’ni geleceğe taşımak için 29 Ekim 1923’te Cumhuriyeti ilan etti. Geçtiğimiz yıl 100. Yılını kutladığımız Cumhuriyetin 101. yılı için de bir çok kurum ve kuruluş hazırlıklarını sürdürüyor. Bunlar içinde Besime Özderici İlkokulundaki hazırlıklar dikkat çekiyor. Besime Özderici İlkokulu öğretmen, öğrenci ve velileri 28 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 18.00’de Fener Alayı düzenleyecek.

Vatandaşların da yoğun ilgi göstermesi beklenen fener alayı sonrasında ise okul bahçesinde Tuncer Topcu ve arkadaşları Cumhuriyet Konseri verecek. Okul Müdürü Ender Onur Armağan, cumhuriyet coşkusunu hep beraber yaşamak için tüm Kayserilileri 28 Ekim 2024 tarihinde yapılacak etkinliğe davet etti.