Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst maçtan sonra neler söyledi?

Kayserispor-Beşiktaş maçının ardından, Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst maçtan sonra neler söyledi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor karşısında 3 puanı 3 golle alan Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Cezalı ve sakat oyuncular nedeniyle değişiklilkler yapmak zorunda kaldıklarını belirten Giovanni van Bronckhorst, ‘Bugün değişiklikler yapmamız gerekti. Artur cezalıydı, hasta oyuncularımız vardı. Biliyorsunuz Onur ve Sverson bizimle değil. Değişiklikler yapmamız gerekti. Milot’u bek pozisyonuna çektik.

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst maçtan sonra neler söyledi?

İyi oynadı bugün, hücumdan savunmaya geçiş anlamında iyi bir performans gösterdi. Aynı zamanda penaltı pozisyonunda da o vardı, asist yapmış bulundu. Emirhhan bek oynadı. Kayserispor’un oyunundan dolayı biraz daha merkez oynadı. Tüm sahada birebir oynadık. İkinci yarıda daha iyi yaptık, daha iyiydik. Joaho orta sahada oynadı bugün, farklı pozisyonlarda oynama yeteneği sahip bir futbolcu. Çok yönlü bir oyuncu. Cher ve Gedson ile de bağlantıları iyiydi. Gedson yine bu akşam önemli bir gol attı. Orta sahayı kontrol altına aldık. Takımımın bugünkü defansif performansını övmeliyim. Hiç gol yemedik, özellikle Amsterdam’da aldığımız mağlubiyetten sonra bugün gösterdiğimiz reaksiyon çok güzeldi.’ dedi. 

Saygı duymayız ve devam etmemiz gerekiyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst maçtan sonra neler söyledi?

Sorulan bir soru üzerine Ciro İmmobile ile Attamah arasında ceza sahası içinde yaşananların penaltı olduğunu belirten Hollandalı teknik direktör, ‘Mutluyum, hep mutluyum aslında… Hakemlerin görevi sahadaki en zor görev, sahada doğru kararı vermeleri gerekiyor. VAR da buna yardımcı oluyor, yardımcı hakemler de var aynı zamanda… Tabii ki de her kararlarına hemfikir olamayız. Bugün Ciro’nun pozisyonunda da defans oyuncusunun iki eli ile sarıldığını görüyoruz. Bizce de penaltı pozisyonu bu… Ama saygı duyup devam etmemiz gerekiyor. Bizler de her zaman haklı olamayız. Aynı fikirde olamayabiliriz ama hakemlerin kararları saygı duymayız ve devam etmemiz gerekiyor. Futbolun ve sporun doğasında olan bir şey bu…’  diye konuştu.