Berna Gözbaşı Kayserispor'a dönüyor iddiaları...

Kayserispor'da Berna Gözbaşı'nın yeniden Sarı-Kırmızılı yönetime dönme iddiaları en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Kayseri Anadolu Haber, Berna Gözbaşı'nın yeniden Kayserispor yönetimine gireceğini yazdı. Kulüpte 3 yıl başkanlık olan Gözbaşı'nın özellikle genç futbolculara verdiği önem dikkatlerden kaçmıyor. Detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde…

Berna Gözbaşı Kayserispor'a dönüyor iddiaları...

Kayserispor’da Berna Gözbaşı’nın yeniden Sarı-Kırmızılı yönetime dönecek iddiaları günün en çok konuşulan konusu oldu. 
Kayseri Anadolu Haber, kulüpte 3 yıl Başkan olarak görev almış Berna Gözbaşı’yı kaleme aldı. Haberde, Sarı-Kırmızılı kulübün yeni yapılacak olağanüstü genel kurulda Berna Gözbaşı’nın yeniden göreve gelme ihtimalini yazdı. Özellikle genç futbolcuların Türk futboluna kazandırılması vurgulandı. Türkiye’nin ilk kadın Kulüp Başkanı olarak tarihe geçen Gözbaşı’nın başkan mı yoksa yönetici olarak mı geleceği de merak ediliyor. 

Berna Gözbaşı Kayserispor'a dönüyor iddiaları...

Gözbaşı, görev yaptığı döneme önemli hamlelerle Süper Lig’e damga vurmuş ve taraftarın sevgisini kazandırmıştı. Emre Demir ve Doğan Alemdar gibi isimlerin gelişiminde önce altyapıdan profesyonel yapan, ardından da Avrupa futboluna kazandıran Berna Gözbaşı’nın geleceğe dair projelerinin olduğu öğrenildi. 
Gözbaşı, bu iddialara henüz resmi bir açıklama yapmadı. İşte detaylar TIKLAYIN