Berna Gözbaşı: 'Başarısızlığı iftiralarla örtmeyin! Belgesiyle ispatlayın'

Berna Gözbaşı, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın menajerlere ödenen 9,5 milyon Euro'luk açıklamasına cevap verdi. Detaylar Kayseri Olay'da...

Berna Gözbaşı: 'Başarısızlığı iftiralarla örtmeyin! Belgesiyle ispatlayın'

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, hafta sonu oynanan Kayserispor-Sivasspor maçının ardından kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Çamlı, kulübün eski başkanı Berna Gözbaşı döneminde menajerlere ödenen 9,5 milyon Euro'luk miktara dikkat çekti.

Çamlı, açıklamasında şunları söyledi: "Benim toplam ödediğim menajerlik parası 2 transfer döneminde 317 bin Euro. Bu kulüpte 2,5 yılda ödenen menajerlik parası 9,5 milyon Euro arkadaşlar. Herkes ahlakıyla otursun, bu kulübe daha fazla ihanet etmesin. Bugünkü basın toplantım herhalde bir anlam ifade eder, genel kurulda aday olmayacağım. Burayı yönetecek insan bunların hepsini tek tek düşünerek bir ekip kursun. Bu anlattıklarımdan sonra ok yaydan çıkmıştır, bu şehrin çocukları hesabını sorar" dedi.

Berna Gözbaşı ise Çamlı'nın açıklamalarına sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Gözbaşı, "Başarısızlığı iftiralarla örtmeyin! 9.5 milyon euro menejerlik bedelini belgesiyle ispatlayın, yapamazsınız çünkü bu da niceleri gibi yalan. Dürüst olup başarıya odaklanalım." dedi.