Benzerlik dikkat çekti: O bir doktor değil, ben de ünlü değilim

Kayseri Eski Tabip Odası Başkanı Mehmet İlhan Şahin'e ikizi kadar benzeyen o isim kim? Dr. Şahin Sosyal medya üzerinden yaptığı o paylaşımla açıkladı… Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde…

Benzerlik dikkat çekti: O bir doktor değil, ben de ünlü değilim

2006 yılında çok izlenen popüler "Doktorlar" adlı televizyon dizisi yeniden gündeme geldi. Kayseri Eski Tabip Odası Başkanı Mehmet İlhan Şahin'in, dizide yer alan ‘Doktor Levent’ rolündeki sanatçı Kutsi'ye benzerliği dikkat çekici bir konu haline geldi. Dr. Şahin sosyal medya üzerinde yaptığı espirili paylaşımla konuyu tiye aldı.Benzerlik dikkat çekti: O bir doktor değil, ben de ünlü değilim
Kayseri Eski Tabip Odası Başkanı Mehmet İlhan Şahin yaptığı paylaşımda, ‘söze şu işi açıklığa kavuşturalım’ diyerek başladı.
‘Hatırlayanlar vardır, 10-15 yıl önce Doktorlar dizisi yayınlanmıştı. İşte benim o diziyle bir alakam yok. Kutsi bir doktor değil, ben de onun gibi ünlü değilim’ dedi.
Dr. Şahin bu benzerlik sebebiyle yaşadığı komik bir anısını da paylaştı.
Dizinin yayınlandığı zamanlarda, mümkün olmayan bir istediğini yerine getirmediğim için benimle tartışan hasta yakını, eskiden size çok saygı duyardım. Doktorlar dizisinde ne halt olduğunuzu gördük demişti. Gergin olan ortam bu konudan sonra yumuşamıştı.
O zamandan bu zamana kadar Kutsiye sürekli benzetildiğini söyleyen Dr. Mehmet İlhan Şahin eskiden yaptığı bir paylaşımda bir gönderisinin altına eski bir mankenin ‘Kutsi?’ yazdığını da ifadelerine ekledi.
Paylaşımının sonunda hep ciddi paylaşım olacak değil ya bu da böyle olsun diyerek konuyu tiye aldığını belirtti.