Belediyelere para yetmedi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı ikinci toplantısında ek bütçe talebinde bulunan ilçe belediyelerinin talebini görüşecek. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Belediyelere para yetmedi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin Eylül ayı ikinci toplantısı bugün gerçekleştirilecek.  20 gündem maddesi ile toplanacak olan Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Melikgazi, Talas, Develi ve Tomarza belediyelerinin ek bütçe talepleri doğrultusunda hazırlanan Plan ve Bütçe Komisyonu raporları da görüşülecek.

Belediyelere para yetmedi!

Artan maliyetlerle birlikte belediyelerin de ek bütçe taleplerinin gündeme gelmesi dikkat çekerken Melikgazi Belediyesi’nin ek bütçe olarak  812 milyon 176 bin 439 TL talebinde bulundu. Talas Belediyesi 240 milyon, Develi Belediyesi 100 milyon ve Tomarza Belediyesi  ise 132 milyon ek bütçe talebinde bulunmuştu. 

İlk ayının ilk toplantısını Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığında 9 Eylül Pazartesi günü yapan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, gündeminde bulunun maddeleri karara bağlamak için ikinci toplantısını bugün (13 Eylül 2024 Cuma) saat: 15.00’te toplanacak.