Belediyeden kritik uyarı!

Talas Belediyesi tarafından vatandaşlara dikkat çeken bir uyarı yapıldı. Yapılan uyarıda, vatandaşları tedbirli olması için dolandırıcıların yeni yöntemlerine yer verildi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Belediyeden kritik uyarı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Dolandırıcı binbir çeşit yollarla vatandaşları kandırmaya devam ediyor. Neredeyse her gün kendilerine yeni bir fırsat yaratma çabasında olan dolandırıcılar için bu kez Talas Belediyesi tarafından bir uyarı yapıldı. 

Yapılan uyarıda, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve belediye yöneticilerinin isimlerini kullanarak yapılan dolandırıcılığa itibar edilmemesi istendi. 

Sosyal medya hesabından bir paylaşım da yapan Talas Belediyesi şu ifadelere kullandı; "Talas Belediye Başkanımızın ve yöneticilerimizin isimlerini kullanarak, lösemi ve SMA hastaları için yardım ve para talebinde bulunan kişiler olduğu yönünde ihbarlar gelmektedir. Lütfen sizi arayarak belediyemiz adına yardım talebinde bulunan kişilere itibar etmeyiniz. Bu kişi ve telefon numaralarını 12 nolu telefon hattına bildiriniz."

Belediyeden kritik uyarı!