Belediyede gece buluşması! Ne konuştular?

Özhaseki, Melikgazi Belediyesinde Başkanlarla neden buluştu? Toplantı iftardan sonra başladı ve sahura kadar devam ett.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Belediyede gece buluşması! Ne konuştular?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediyesinde Belediye Başkanlarıyla bir araya geldi. Buluşmaya ilgili "istişare toplantısı yaptık" mesajı verildi. 
Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, sürpriz buluşmaya ilgili şu ifadeleri kullandı: "Yerel Yönetimler Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Başkanımız ve Belediye Başkanlarımız ile Büyükşehir, Melikgazi, Kocasinan ve Talas Belediyelerimizin projelerini istişare ettik.  
Kayseri’miz için gece gündüz hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz."

"DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTIK" 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da toplantıyla ilgili olarak," AK Parti Genel Başkan Yardımcısı sayın Mehmet Özhaseki, İl Başkanımız Şaban Çopuroğlu ile Melikgazi, Kocasinan, Talas Belediye Başkanlarımız ve ilgili yöneticilerimizle birlikte şehrimizde devam eden çalışmalar ve yeni yatırımlarla ilgili bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik." mesajı paylaştı.

" DEVAM EDEN VE YENİ BAŞLAYACAK PROJELERİ GÖRÜŞTÜK"

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ise toplantıyla ilgili" AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sn. Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ilçe belediye başkanlarımızla istişare toplantısı gerçekleştirdik. Toplantıda, yapımı devam eden ve yeni başlayacak projelerimizi görüştük. Hayırlara vesile olsun." paylaşımı yaptı. 

"KAYSERİ GELİŞMEYE DEVAM EDECEK"

Özhaseki de, yapılan toplantı sonrasında "Kayseri yeni yatırımlarla gelişmeye devam edecek" dedi. Özhaseki, şu ifadeleri kullandı: İftardan sonra sahura kadar Melikgazi Belediyemiz ev sahipliğinde Büyükşehir Belediyemiz ile Melikgazi, Kocasinan ve Talas Belediyelerimizin mevcut durumu ile yeni projeleri konuştuk. Bölgemizin parlayan yıldızı olan olan Kayserimiz; yeni yatırımlarla gelişmeye devam edecek.