Belediye zabıtaları seyyar satıcıdan şikayetçi oldu!

Kayseri'de el arabası üzerinde Armut satarken zabıtaların müdahale ettiği seyyar satıcı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Belediye zabıtalarının Küsen'den şikayetçi oldukları ifade edildi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Belediye zabıtaları seyyar satıcıdan şikayetçi oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de el arabası üzerinde Armut satarken zabıtaların müdahale ettiği seyyar satıcı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Belediye zabıtalarının seyyar satıcıdan şikayetçi olduğunu dile getiren Avukat Niyazi Ünalmış, “Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin zabıtlarının orantısız güç uygulayarak yaraladığı ve sonrasında pişkin pişkin şikayetçi oldukları Türkiye’nin gündemine oturan olayda el arabasıyla ekmeğini kazanmaya çalışan Yunuz Abimizin haklı isyanıyla çıktığı hak hukuk adalet mücadelesine omuz vereceğiz” dedi.

Belediye zabıtaları seyyar satıcıdan şikayetçi oldu!

Kayseri’de Gevher Nesibe Mahallesi Mimarsinan Caddesi üzerinde el arabası üzerinde Armut satan seyyar satıcıya zabıta müdahale etmiş, satıcının armut dolu tezgâhı yola devrilmişti. Sosyal medyada o anlara dair paylaşılan video vatandaşın tepkisini beraberinde getirmişti. Seyyar satıcı Yunuz Küsen ile ilgili dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. Belediye zabıtalarının Küsen’den şikayetçi oldukları ifade edildi.

Belediye zabıtaları seyyar satıcıdan şikayetçi oldu!

EMEK, ALIN TERİ ÖYLE KOLAY SİNDİRİLMEZ; BAZEN BOĞAZINIZDA DURUR
Küsen’e hukuki destek vereceğini dile getiren Avukat ve aynı zamanda CHP Kayseri İl Başkan Yardımcısı Niyazi Ünalmış, dikkat çeken bir açıklama yaptı. Küsen’le bir araya gelen Ünalmış, “Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin zabıtlarının orantısız güç uygulayarak yaraladığı ve sonrasında pişkin pişkin şikayetçi oldukları Türkiye’nin gündemine oturan olayda; el arabasıyla ekmeğini kazanmaya çalışan Yunus Abimizin haklı isyanıyla çıktığı hak hukuk adalet mücadelesine omuz vereceğiz.  Yandaş şirketlerin milyonlarca lira vergisini silen iktidarın yereldeki belediyesi ve zabıtları bilsin ki; emeğiyle ekmek kazanan, kimseden çalmadan çırpmadan hayat mücadelesini veren Yunus abimizi, sizlerin kibrine, güç zehirlenmelerine yedirmeyiz. Şikayetçi olacaklarmış, dosyayı takip edeceklermiş buyurun her türlü hukuki mücadele ile karşınızdayız. Emek, alın teri öyle kolay sindirilmez; bazen boğazınızda durur” dedi.

Belediye zabıtaları seyyar satıcıdan şikayetçi oldu!

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Diğer yandan Ünalmış, “Hukuk mücadelesine, haklı isyana ve Yunuz Abimize Kayseri’den ve tüm Türkiye’den ekonomik anlamda destek veren herkese teşekkür ederiz” ifadeleirni de kullandı. 

Kayseri'de zabıtaların müdahalesiyle gündeme gelen seyyar için harekete geçtiler! İşyeri açacaklar! Haberin detayları için TIKLAYIN