Belediye üç güne dikkat çekti! Bakın neden?

Yahyalı Belediyesi tarafından vatandaşlara dikkat çeken bir duyuru yapıldı. Duyuruda cuma, salı ve perşembe günlerinin altı çizildi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Belediye üç güne dikkat çekti! Bakın neden?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Yahyalı ilçesine bağlı Derebağ ve Kirazlı Mahallelerinde geçtiğimiz mart ayında doğal gaz çalışmaları başlamıştı. Çalışmaların hızla sürdüğü mahallelerde doğal gaz hattı çalışmalarında sona gelindi. Yapılan çalışmalara ivme kazandırılması ve mahallelerde başlayan doğal gaz şebekesinin bir an önce tamamlanarak kullanılmaya başlanması için Kayserigaz, yüklenici firma ve belediye ekipleri çalışmalara devam ederken ağustos ayının başında belediyeden açıklama gelmiş ve ilk abonelik müracaatlarının başladığı duyurulmuştu. 

O belediye üç güne dikkat çekti: Cuma, salı ve perşembe

Belediye tarafından 5 Ağustos’ta yapılan açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı; 

 “Yahyalı ilçesi Derebağ ve Kirazlı Mahallerine Doğalgaz hatlarının çekilmesi ile birlikte Abonelik işlemleri süreci başlamıştır. Belediye İş Hanı İmar AŞ. binasında vatandaşlarımıza yardımcı olabilmek adına belirli süre boyunca abonelik hizmeti verilecektir. Hafta içi salı ve cuma günleri, 2 hafta boyunca saat 10.00 ile 15.30 arasında işlemler alınacaktır.” 

Diğer yandan belediyeden önemli bir duyuru daha paylaşıldı. Doğal gaz aboneliği için başvuru yapmayanlar için 23 Ağustos Cuma, 27 Ağustos Salı ve 29 Ağustos Perşembe günleri abonelik başvurularının yapılabileceği duyuruldu. 

Abonelik işlemleri sırasında istenilen evraklar ise belediye tarafından şöyle sıralandı: 

1 Tapu
2 Kimlik
3 Elektirik / Su Faturası

Not: Elektrik / Su faturasındaki adres ile güncel adres aynı olacaktır.

Not: Eksik veya hatalı evrak olması durumunda, sadece Kayserigaz personelinin yönlendirmesi ile Belediyemize evrak için başvurulacaktır.”
 

O belediye üç güne dikkat çekti: Cuma, salı ve perşembe