Belediye tarla kiralayacak!

Kayseri'nin Kocasinan ilçe belediyesi 4 adet iş yeri ve 1 adet tarlayı kiraya verilecek. Peki kiraya verilecek tarla ve dükkanlar nerede? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Belediye tarla kiralayacak!

Kayseri'nin Kocasinan ilçe Belediyesi mülkiyeti belediyeye ait tarla ve iş yerlerini ihale ile kiralayacak. Tarla ve dükkanlar, açık teklif usulü  ile yıllık muhammen bedeller üzerinden ayrı ayrı kiraya verilecek. 
Belediye tarla kiralayacak!Kocasinan Belediyesi tarafından yapılacakolan ihale, Belediye Encümen salonunda 15 Ağustos 2023 Salı günü saat 14.05’de yapılacak. İhaleye katılacaklardan istenilen evraklar ve geçici teminat, 15 Ağustos 2023 tarihinde, saat 12.00’ye kadar Gelir Servisine teslim edilmek zorunda. Belirtilen saatten sonra getirilen evraklar teslim alınmayacak.
Belediye tarla kiralayacak!
Peki ihale ile kiralanacak olan tarla ve dükkanlar nerede? Muhammen bedelleri ne kadar? Kocasinan ilçesine bağlı Mahzemin Mahallesi'ndeki iş yerleri için istenen  muhammen bedeli 10 Bin TL olurken, tarla için de 3 bin TL talep ediliyor. İşte detalyar.
Belediye tarla kiralayacak!İHALE İLE İLGİLİ DİĞER DETAYLAR ŞU ŞEKİLDE;
İhale Şartnamesi mesai saatlerinde Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü Gelir Şefliğinde görülebilir.
İhaleye Katılanlardan İstenecek Belgeler
1-) Nüfus Cüzdanı fotokopisi (Ortak katılım söz konusu ise tüm ortakların kimliklerinin fotokopisi),
2-) İkametgâh belgesi(Ortak katılım söz konusu ise tüm ortakların ikametgah belgesi),
3-) Geçici teminatın yatırıldığına dair dekont yada banka teminat mektubunun aslı,
4-) İhaleye katılanın tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğu ticaret veya sanayi odası belgesi, ticari sicil gazetesi, imza sirküleri, yetki belgesi.
5-) İhale katılımcısı vekaleten katılıyor ise vekaletname aslı.
6-) Tarla ihalesine; Mahalle halkının ticari, ekonomik ve zirai gelişimine katkı ve teşvik amacıyla İhaleye katılacak gerçek kişilerin taşınmazın bulunduğu mahalle nüfusuna kayıtlı ve çiftçilik belgesine sahip olmaları gerekmektedir.