Belediye kombi dağıtacak

Doğal gazın yeni ulaştığı kırsal mahallelerde ihtiyaç sahiplerine yönelik belediye 460 adet kombi satın alacak. Detaylar Kayseri Olay Haber'in Kayseri Haber bülteninde...

Belediye kombi dağıtacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, doğal gazın yeni ulaştığı kırsal mahallelerde ihtiyaç sahiplerine yönelik kombi desteğine devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı; 460 adet kombi satın alınması ihalesinin ilanını yayınladı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi 223 nolu odada yapılacak olan ihaleye son teklif verme tarihi ise 27 Ağustos olarak belirtildi. Alınan kombiler, Kayseri Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde idarenin belirlediği adreslere teslim edilecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın destek verdiği Kayseri İli Hava Kirliliği İyileştirme Projesi’nin 1’inci etabı pilot bölge olarak belirlenen Melikgazi ilçesine bağlı Danişmentgazi, Selçuklu ve Osmanlı mahallelerinde Kocasinan İlçesi’ne bağlı Fevziçakmak, Mevlana, Mimarsinan, Yenişehir, Sümer, Yeni Mahalle ve Yeşil Mahalle hava kalitesinin iyileştirilmesi projesi kapsamına dâhil edildi.

İhale konusu kombiler, işe başlama tarihinden itibaren, aylık olarak 115 adet İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Daire Başkanlığının Belirleyeceği adreslere peyderpey 120 gün içerisinde teslim edilecek' denildi.