Belediye karar aldı, yardım yapacak!

Kayseri'nin Yahyalı Belediye Meclisi, Belediye Asfalt Üretim Tesisine bitüm alım işinde kullanılmak üzere İller Bankasından kredi kullanılması talebini görüştü. Diğer yandan Belediye yardım talebini de görüşerek, karara bağladı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Belediye karar aldı, yardım yapacak!

Kayseri'nin Yahyalı İlçe Belediye meclisi Eylül ayı toplantısını Belediye Başkanı Esat Öztürk başkanlığında yaptı.  Meclis'te 8 gündem maddesi görüşülerek, karara bağlandı. 

Mahallelerin imar planları görüşüldü

Kavacık Mahallesi, İsmet Mahallesi ve Yenice Mahallesi ile ilgili olarak 'İmar Planı değişikliği' yapılmasına yönelik talepleri içeren ve bu konuda  hazırlanan İmar Komisyonu raporları da Meclis'te görüşüldü.
Diğer yandan Eylül ayı Meclisinde Belediye tarafından verilen hizmetlere yönelik hazırlanan 2024 ücret tarifelerinde revize yapılması talebi de görüşüldü. 

Belediyeden kredi ve yardım kararı

Belediye Asfalt Üretim Tesisine bitüm alım işinde kullanılmak üzere İller Bankasından kredi kullanılması talebi de görüşülerek, karara bağlandı. Belediye bu konuda kredi kullanmak için başvuru yapacak. Diğer yandan Yahyalı Belediye Meclisi, sezona iddialı hedeflerle giren Yahyalıspor Kulübünün yardım talebini de görüştü. Alınan kararla birlikte Belediyesinin kulübe destek vereceği ifade edildi.