Belediye de ekmeğe zam yaptı

Kayseri'de bir süre önce 7,5 TL'den satılan 200 gram somun ekmek 9 TL'ye çıkmıştı. Yapılan zammın ardından gözler belediyenin Kent Ekmek'ine çevrilmişti. Kent Emek fiyatlarına da zam geldi. 5 TL'den satılan Kent Ekmek bakın kaç TL oldu? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Belediye de ekmeğe zam yaptı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi iştirakçilerinden olan Kayseri Turizm Eğitim Kültür Ticaret A.Ş. bünyesindeki Kent Ekmek fiyatlarına zam yaptı. Hijyenik ve güvenilir bir üretim ve uygun fiyat anlayışı ile yola çıkan Kent Ekmek’in Kayseri’nin çeşitli bölgelerinde büfeleri bulunuyor. Market, bakkal ya da fırınlara oranla daha uyguna satılan Kent Ekmek’te zaman zaman kuyruklar oluşuyor.

Belediye de ekmeğe zam yaptı

Ekonomik koşulların giderek zorlaştığı şu günlerde temel gıdalar arasında yer alan ekmeğe geçtiğimiz günlerde zam gelmiş 200 gram somun ekmek 7,5 TL’den 9 TL’ye çıkmıştı. 

Belediye de ekmeğe zam yaptı

Gelen zamla gözler belediyenin Kent Ekmek’ine çevrilmişti. Kent Emek’e zam gelip gelmeyeceği büyük bir merak konusu olurken, ekmek kuyruklarında artış görülmüştü. Yaşanan son dakika gelişmesiyle Kent Ekmek’e de zam geldi. Kent Ekmek’te 200 gram somun ekmek 5 TL’den 7 TL’ye çıktı. Bugün itibariyle yeni fiyat tarifesine geçildi. Vatandaşlar ise duruma tepkili. 

Belediye de ekmeğe zam yaptı