Beklenen gün geldi! 'Kayseri yine bir ilke imza atıyor'

Kayseri'de iş arayanlar ile işverenleri buluşturan İstihdam Fuarı bugün kapılarını açıyor. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Beklenen gün geldi! 'Kayseri yine bir ilke imza atıyor'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de beklenen gün geldi. İş arayanların ve işverenlerin buluşacağı dev fuar bugün kapılarını açıyor. Kayseri Valiliği ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde düzenlenen İstihdam Fuarı’nda 200 firma stant açacak. ‘İş arayan iş bulacak’ sloganıyla yapılan ve kısa adı KAYİF olan Kayseri İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Fuar Merkezince gerçekleştirilecek. Fuarın ziyaret saatleri 09.00-17.00 olarak ifade edilirken fuar 2 gün sürecek. 

‘Ulaşım Belediyelerimiz tarafından ücretsiz karşılanacak’

İstihdam Fuarı’na davet eden Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Şimdi üretim ve istihdam zamanı. Kayseri yine bir ilke imza atıyor. Şehrimizde üretim ve ihracat yapan firmalarımızla bu işletmelerde çalışmak isteyen vatandaşlarımızı bir araya getiren Kayseri İstihdam Fuarı’mız 14-15 Mayıs tarihlerinde Organize Sanayi Bölgesi Fuar alanında yapılacak. Ulaşım Belediyelerimiz tarafından ücretsiz karşılanacak ve vatandaşlarımız firma ve işletmelerin insan kaynakları yöneticileriyle doğrudan görüşmeler yapabilecekler. Üreten Kayseri’de istihdam zamanı, İşimiz istihdam, gücümüz Kayseri” dedi. 

‘Kayseri’de benzersiz işler yapıyor’

Fuara ilişkin bir paylaşım da AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı’dan geldi. Milletvekili Cıngı, fuarda emeği olanlara teşekkür ederken, “Kayseri’de benzersiz işler yapıyor. İş arayan kardeşlerimiz, yarı zamanlı çalışmak isteyen üniversite öğrencileri, emeğin kutsiyetiyle ve alın terinizle hayatınızı kazanmak ve ülke kalkınmasında “ben de varım“ demeniz için müthiş bir fırsat. Yarından itibaren OSB Fuar Alanında takım arkadaşları arayan firmalar sizi bekliyor. Hiç bu kadar rahat olmamıştı.” ifadelerini kullandı.