Bekir Barbaros'u kim öldürdü ?

Kayseri'de cami avlusunda gerçekleştirilen silahlı saldırıda 15 el ateş edilerek vurulan ve ağır yaralı olarak kaldırıldığı  hastanede hayatını kaybeden 65 yaşındaki Bekir Barboros'un ölümünün ardından Kayseri Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri Boztepe ve Erkilet Camii Kebir Mahallesinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Bekir Barbaros'u kim öldürdü ?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de cami avlusunda gerçekleştirilen silahlı saldırıda 15 el ateş edilerek vurulan ve ağır yaralı olarak kaldırıldığı  hastanede hayatını kaybeden 65 yaşındaki Bekir Barboros’un ölümünün ardından Kayseri Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri Boztepe ve Erkilet Camii Kebir Mahallesinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Kayseri’de  dün akşam saatlerinde Rıfat Yıldırım (62) ve Şakir Barbaros (68) arasında geçen yonca balyası tartışmasında fenalaşarak ölen Rıfat Yıldırım'ın oğlu C.Y. (47) bugün taziyeye gelen Ş.B’nin  kardeşi Ağrılılar Derneği Başkanı Bekir Barbaros'u (65) tabanca ile vurarak öldürdü. Katil zanlısı C.Y. polis tarafından her yerde aranıyor.

Merkez Kocasinan ilçesi Elagöz Mahallesi Pınar Sokakta dün akşam 21.00 sularında yaşanan olayda, Rıfat Yıldırım ile Ş.B. 68) arasında iddiaya göre, yonca balyası yüzünden tartışma çıktı. Bu sırada rahatsızlanan Yıldırım, yere yığıldı. Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Yıldırım'ı Şehir Hastanesi acil servisine kaldırdı. Tedavi altına alınan talihsiz adam doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili gözaltına alınan Ş.B. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek ifadesine başvuruldu Olay sonrası bugün Ş.B’nin kardeşi Ağrılılar Derneği Başkanı Bekir Barbaros, aileler ile barışmak için Kocasinan ilçesi Yeşilmahalle'de bulunan taziye evine giderek, başsağlığı diledi. Bu sırada Barbaros'un taziyeye gelmesine sinirlenen Rıfat Yıldırım'ın oğlu C.Y.Barbaros'u silahla yaraladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 ekipleri gönderildi.Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı talihsiz adamı Şehir Hastanesi acil servisine kaldırdı.Barbaros hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili cinayeti işleyen C.Y. ise, kaçarak kayıplara karıştı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı ve  arama çalışmalarını sürdürüyor.  

2 Mahallede deyim yerindeyse kuş uçurmayan polis ekipleri, Bekir Barbaros’u vurarak olay yerinden kaçan C.Y.isimli  katil zanlısını her yerde arıyor. Polis yetkilileri katil zanlısının yakalanması için yapılan  çalışmaların hız kesmediğini belirttiler. (Haber Merkezi)