Bedir, Sabri hakkında açıklamada bulundu

Bedir, Sabri hakkında açıklamada bulundu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kaysersspor’un başkanı Erol Bedir, Erzurum kampının son gününde takımı izleyerek, takımın oldukça iyi bir şekilde kamp geçirdiğini ve yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirtti. Bedir, “Öncelikle bu doğu Anadolu’nun güzel şehri Erzurum’da Palandöken’in eteklerinde takım kamp yapıyor. Erzurum’da epeyce takım var. Maç yapma imkanı buluyoruz. Böyle olunca hocanın da futbolcularında keyfi yerinde. Havada gayet güzel. İyi bir çalışma ortamı var. Perşembe günü de hazırlık maçı yaptık. Tüm oyuncularımızı 15’er 20’şer dakika görebilme şansımız oldu.  Bir maç daha yapacağız ve Erzurum kampını tamamlayacağız. Allaha şükür şu dakikaya kadar kazasız, belasız, sakatsız kampı tamamlamak üzereyiz. İnşallah, bundan sonra ki bir iki günlük izinden sonra Avusturya kampından da istediğimizi alır. Takımızın şu anda 24 futbolcu var. Listeye yazabileceğimiz 24 futbolcu var şu anda kampta çalışan” şeklinde açıklama yaptı.

Tek esiğimiz o!

Asamoah Gyan’ın dışında başka mevkilere de transfer yapacaklarını açıklayan başkan Erol Bedir, gerekli mevkilere transfer yapacaklarını belirtti. Bedir, “Bir tek eksiğimiz var o da Gyan, onunla birlikte 24. Zaten bizin federasyona bildirebileceğimiz azami futbolcu sayısı da 24. Eğer bundan sonra bir futbolcu alacaksak, takıma katacaksak, yerli veya yabancı kadrodan bir futbolcuyu göndermek mecburiyetindeyiz. Dolayısıyla işin başında biz transferlerimizi tamamladıktan sonra, her yere takviye yaptıktan sonra ince eleyip sık dokuyup iki yollu düşünmemiz lazım. Yani bir futbolcu gelirken, diğer futbolcunun da gitme meselesini göz ardı etmemiz lazım. Bu manada çalışıyoruz. Görüştüğümüz iki, üç futbolcu var ama, anlaştığımız hiçbir futbolcu yok. Eğer anlaşırsak da göndermemiz gereken futbolcuyu hocamızla istişare eder gereğini yaparız” şeklinde konuştu.

Bedir, Sabri ile daha anlaşmadık!

Sabri Sarıoğlu ile Erzurum’da görüştüklerini belirten Erol Bedir, herhangi bir sözleşme imzalamadıklarını belirtti. Bedir, “Sözleşme yaptığımız sözleşmelerden Asamoah Gyan hariç, futbolcuların tamamı şu anda kampta yer alıyor. Deniz de Welliton’da kamptalar ve çalışıyorlar. Sabri veya diğer futbolcularla şu anda anlaşma yapmadık, herhangi bir protokol imzalamadık. Sadece ön görüşmeler yapıldı. Bu sadece Sabri ile değil, Sabri’nin bölgesinde oynayan alternatif isimlerle de ön görüşme yaptık.. Başka mevkiler içinde görüşmeler yaptık. Ama, alacağımız her futbolcuyla birlikte buradan göndermemiz gereken futbolcular da olduğu için yani 24 sayısını geçmemiz gerektiği için alt yapı hariç, çok ince eleyip sık dokuyoruz. Eğer herhangi bir futbolcu ile anlaşma yapmış olursak bunu zaten sitemizde hemen ilan ediyoruz” dedi.