Bedir: Avrupa'ya gideceğimize inanıyoruz

Bedir: Avrupa'ya gideceğimize inanıyoruz
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, Karabükspor’u mağlup ederek 41 puana yükselip, 5.sıradaki yerlerini koruduklarını belirterek, ‘Gözler kalan 9 maçımıza yani 9 final müsabakasına çevrilmiştir’ dedi.
kalan 9 maçın 4'ünün Kayseri’de, 5'inin ise deplasmanda oynayacaklarını anımsatan Bedir, ‘Sezon sonu hedefimiz olan ilk 5 içinde ligi tamamlayıp Avrupa kupalarına gidebilme iddiamızı sürdürmekteyiz. Kalan maçlarımızda kiminle?, nerede? oynayacağımıza bakmaksızın, güçlü takım, zayıf takım yorumlarına itibar etmeden bütün maçlarımıza hep puan, mutlaka puan parolası ile hazırlanmalı ve netice almaya çalışmalıyız. İlk 5 hedefi vardır ancak, bu mücadelede 3-4 tane de ciddi rakip bulunmaktadır ve onlarda son maça kadar bu mücadeleyi sürdüreceklerdir. Ligde artık zor maç-kolay maç kalmamıştır. Telafisi olmayan bu haftalarda her takımın kazandığı veya kaybettiği puanlar artık sürpriz olarak kabul edilmemektedir. Takımların birbirini tanıması, devre arası takviyeler ve her takımın kendisine göre oluşan hedeflerine odaklanmaları maç sonuçlarının tahminini de zorlaştırmaktadır’ diye konuştu.

Taraftarlara da birlik – beraberlik mesajı veren Bedir açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi; ‘’

Büyük taraftarımız ve sevgili hemşehrilerimize mesajım şudur ki; Çok sıkıntılı günlerden bugünlere;  Yönetim, Teknik Heyet-Oyuncu grubunun gayreti ve Büyük Taraftarımız ve  "KAYSERİ" ismini zirvelerde görmek isteyen bu şehrin insanlarının takımıyla kenetlenmesiyle gelmiş bulunuyoruz. Bundan sonraki maçlarımız ve hedeflerimiz içinde öncelikle inanmak, güvenmek zorundayız ve asla rehavete kapılmadan ve her rakibi ciddiyete alarak ama hiçbir rakibimizden de çekinmeden sonuç odaklı bir anlayışla takımımızın yanında olmalıyız. Bu kulübün başkanı olarak şahsım ve yönetimimle birlikte teknik heyet ve oyuncularımız sezon sonunda Avrupa'ya gideceğimize inanıyoruz. Bazen iyi, bazen kötü oynayacağız.İyi şeyle yaptığımız gibi elimizde olmadan hatalar da yapacağız.Ancak son düdük çalmadan hedefimizden vazgeçmeyeceğiz. Sizlerden; Hep destek, tam destek maç sonuçları ne olursa olsun sezon sonu hedefimiz için mutlaka destek istiyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi ve samimi de olsa negatif enerji yayanları ikaz ve ikna ederek tavırlarının bu stresli ortamda  Kayserisporumuza fayda getiremeyeceğini anlatmanızı  istiyorum.’